Horoscop săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie. Patru zodii își rezolvă problemele, treptat, după trecerea la ora de iarnă

Horoscop săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie. Patru zodii își rezolvă problemele, treptat, după trecerea la ora de iarnă

Horoscopul săptămânii 26 octombrie - 1 noiembrie 2024 aduce vești mari pentru patru zodii, care vor scăpa de probleme și vor fi mai fericite ca niciodată după trecerea la ora de iarnă. Lorina, astrologul Click! , are predicții pentru toate semnele zodiacale.

Pentru unii nativi apar oportunități de a rezolva problemele financiare. FOTO PIxabay

Pentru unii nativi apar oportunități de a rezolva problemele financiare. FOTO PIxabay

Berbec

În această ultimă săptămână de octombrie puteți obține rezultate pozitive dacă veți coopera cu alții și veți da dovadă de sinceritate și respect. Veți putea încheia tranzacții profitabile, veți putea semna acorduri importante și vă veți achita în siguranță de sarcinile curente. obiectivul cheie pentru cei activ profesional devine normalizarea relațiilor în domeniul parteneriatului, în special cu colegii din țări îndepărtate sau din alte orașe.

Tensiunile astrale se vor calma și pentru ceilalți și vă puteți întoarce la treabă mult mai echilibrați.

Taur

Veți învăța să gestionați finanțele într-un alt mod. Puteți încerca variante noi de economisire, stocare a banilor sau alte firme de asigurări.

At fi bine să nu luați credit în această perioadă căci se pot ivi schimbări la locul de muncă, modificări referitoare la modul de câștigare a salariului, iar un împrumut s-ar resimți greu pe umerii voștri. Una peste alta, când aveți probe de trecut, aveți temeri de depășit, ar fi bine să luați o scurtă pauză.

Gemeni

Există o tendință de a relua aceleași gânduri și evenimente în capul vostru, de a amesteca fanteziile cu realitatea, ajungând simultan la concluzii noi incredibile. Devine important ca nativii neliniştiţi să-şi ocupe mintea cu ceva util, pentru a nu-şi irosi în zadar potenţialul intelectual. Este favorabil să studieze, să completeze lacunele de cunoștințe, să învețe limbi străine, să stăpânească noi profesii și tehnici.

Rac

Dacă veți continua cu gândirea și starea negativă, vor apărea tensiuni și agresivitate în comunicare. Unii dintre voi veți insista să procedați greșit, veți căuta apărare provocând voi atacuri, veți arăta în mod deliberat strictețe în relațiile cu ceilalți, în special cu persoanele apropiate și membrii mai tineri ai familiei. Drept urmare, un astfel de comportament poate crea un mare zid de neînțelegere. Vă veți amesteca constant în treburile celor dragi, veți da sfaturi nesolicitate și instrucțiuni plictisitoare care, la rândul lor, vor crea o atmosferă grea în casă.

Leu

E o perioadă în care atenția unora se poate îndrepta către problemele familiale, gospodărești și economice. Acest lucru va necesita timp, așa că organizați-vă mai bine programul!

Alții, o să simțiți dorință de a căuta nou sens în viață. Viziunea asupra lumii și convingerile filozofice pot trece în prim-plan. O să puneți la îndoială calea actuală, țintind spre un scop mai înalt. Poate vă reîntâlniți cu persoane din trecut și constatați că acum ați putea dezvolta un nou tip de relație. E important să treceți peste temeri, peste unele tipare după care ați reacționat anterior. Prietenia din trecut poate deveni relație de mentorat sau invers, ucenicul poate deveni profesor.

Fecioara

Ultima parte de octombrie e bună pentru examene, oratorie, prezentări în fața publicului. Munca de birou, aranjarea de documente sau lămurirea cu organele statului vor fi în prim-plan. Atenție însă la controlul emoțiilor! Comunicarea poate deveni impulsivă, iar reacțiile la cuvinte pot fi imprevizibile.

Finanțele comune sau datoriile pot cere clarificări și lămuriri. Schimbați-vă optica și teoriile acolo, revizuiți și regândiți dialogul cu aceia cu care aveți de rezolvat lucruri!

Nu este un moment potrivit pentru deplasări de plăcere sau călătorii de afaceri, în special în străinătate. Acolo vă pot aștepta situații ciudate și neprevăzute, așa că mai bine amânați! Altfel, ce veți face acum acolo va fi repus în discuție și se va rezolva abia după săptămâni.

Mai târziu se vor deschide căile pentru o nouă poziție, o creștere a salariului, o extindere a planurilor creative și schimbări favorabile.

Horoscopul integral, în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul ăsta pare că nu minte și spune lucrurilor pe nume când vine vorba despre puterea „slăbită” a Rusiei

2 Interlopul Alex Stoica, băiatul lui Dacian Ursaru, a cumpărat mașini de aproape un milion de euro din banii furați de la americani

3 Tipul de femeie care este ca un drog pentru bărbați. Ce spun studiile despre adevărata lege a atracției între bărbat și femeie

4 Americanii se pregătesc „să lupte în seara asta dacă va fi nevoie”

5 „Ce dracu' să facem cu nenorociții ăștia de chinezi” / Soldații ruși, înregistrați în timp ce-i înjură pe nord-coreenii aduși să-i ajute