Horoscop săptămâna 23-29 august. Fecioarele pot afla ce înseamnă să te îndrăgostești la prima vedere, Berbecii primesc un ajutor neașteptat

Horoscop săptămâna 23-29 august. Fecioarele pot afla ce înseamnă să te îndrăgostești la prima vedere, Berbecii primesc un ajutor neașteptat

Pentru săptămâna 23-29 august, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete în cazul fiecărei zodii a horoscopului. Taurii ar trebui să petreacă mai mult timp în compania persoanelor apropiate, iar Berbecii ar putea fi trași la răspundere.

Leii au o mulțime de idei. Foto: freepik (Arhivă)

Leii au o mulțime de idei. Foto: freepik (Arhivă)

Berbec

Cunoștințele făcute luna trecută nu-s de încredere și nu vă recomand nici implicarea în noi proiecte deocamdată. Așteptați-vă la rivalități și dușmani care pot profita la orice mică greșeală ați face! Nu e exclus să fiți criticați, trași la răspundere, cu pierdere de autoritate ori chiar de bani.

A doua jumătate a perioadei, vă ajută să vă reveniți ușor, deși unele lucruri încă nu se vor rezolva. În schimb, vă veți conștientiza și stabili mai clar țintele, veți construi mai eficient relațiile sau veți acționa responsabil. Abia atunci se vor deschide ușile pentru noile afaceri sau proiecte, ori chiar ale unui parteneriat afectiv.

În mod miraculos, poate veni în ajutor un partener, colaborator sau intermediar . Aceasta poate fi aceeași persoană care v-a ajutat la începutul lunii sau altcineva. Împreună, puteți găsi cheia pentru deblocarea unei dileme. Acest nativ va fi în poziția perfectă pentru a vă ajuta în carieră.

Taur

Veți putea găsi o nouă aplicație a talentelor și abilităților, opiniile se pot schimba, veți face multe cu scopul de a evita orice rutină. Financiar, prieteni puternici vor ajuta la rezolvarea problemelor și la consolidarea bazei materiale. Zona profesională va avea parte de atenția cuvenită, căci ambițiile vă vor pune la treabă. Iar ca să nu apară conflicte, va trebui să aveți simțul realității și să vă păstrați stabilitatea psiho-emoțională. Altfel, riscați să aveți pierderi.

În relațiile personale și sentimentale, poate ar trebui să petreceți mai mult timp înconjurați de oamenii apropiați. Timpul liber promite să treacă de neuitat, mai ales dacă îl planificați ținând cont de interesele fiecăruia. Cu persoana de sex opus apropiată, bine ar fi dacă v-ați lua inima în dinți și ați lămuri niște chestii care vă frământă.

De asemenea, partenerul poate trece printr-o situație complexă care să-l dezechilibreze psihic și emoțional. Are nevoie de suportul și ajutorul vostru atunci, pentru a-i ridica moralul.

Gemeni

Este important să se mențină sprijinul partenerilor vechi și de încredere, măcar în afaceri. Nu de alta, dar pentru unii nativi, noile parteneriate pot amenința cu pierderi mari, faliment și litigii. Alții dintre voi au probabilitate ridicată de pierderi de proprietate, de împărțire a moștenirii sau a fondurilor în comun.

Instabilitatea la locul de muncă poate să dea naștere unor nisipuri mișcătoare, așa încât vă sugerez dacă se poate, o perioadă de concediu, departe de relațiile de muncă și de afaceri, pentru a vă încărca bateriile cu forțe că vor fi necesare pentru a rezista la transformările în curs.

Abia din weekend situația va începe să se schimbe în bine și mulți dintre voi o să simți în sfârșit mai multă libertate de a vă exprima și a decide.

Perioada este totuși favorabilă pentru refacerea forței mentale, pentru antrenament, pentru extinderea cercului de cunoscuți.

Rac

Familia şi parteneriatele nu prea ajung la un numitor comun. Fie e vorba de partenerul care vă cere să oficializaţi relaţia sau să vă implicaţi mai concret, să aduceţi mai mulţi bani în casă sau anumite asocieri de afaceri externe nu sunt pe placul celor de acasă şi nu ei îşi ascund nemulţumirile.

Prima parte a perioadei poate fi una cu ceva frustrări, deveniţi mai mult defensiv, aveţi tendinţa să vă justificaţi pentru alegerile făcute în loc să vă folosiţi de logică şi să arătaţi că nu poate nimeni să vă impună cu cine să vorbiţi sau să faceţi afaceri. E important să fiţi împăcat cu proiectele şi persoanele cu care sunteţi asociat, în cazul în care cei din jur doar verbalizează dubiile care există deja şi în propria minte. Ar fi bine să nu vă implicaţi în dezbateri inutile, ci doar să conştientizaţi şi să vă planificaţi ceva timp pentru a analiza situaţia. Indiferent însă de natura tensiunilor de acum, e bine să staţi mai retras, să vă evaluaţi şi mental şi ca stare financiară. Totul pentru a avea timp să vă organizaţi şi să prindeţi în buget mai multe situaţii posibile.

Leu

Sunteţi plin de idei, activ şi atât de în vervă, prins cu planuri de viitor, proiecte din ce în ce mai noi şi inventive, încât la jumătatea perioadei e posibil să resimţiţi instalarea unor stări de extenuare. E bine să vă faceţi un program, să fiţi organizat în ieşiri şi să luaţi în calcul schimbări aproape constante de ore şi de persoane în jur.

În periplul din prima parte, puteţi reîntâlni persoane din trecut cu care aveţi ocazia să reluaţi legătura fără tensiunea anterioară, de multă vreme uitată. Recunoaşteţi că aveţi nevoie de timp pentru fi şi singur, pentru a vă pune ordine în gânduri şi pentru a vă reîncărca bateriile emoţionale. Bateriile fizice le revitalizaţi pe ultima parte a perioadei, când veţi fi mai dispus să reluaţi ieşirile cu prietenii, să vă distraţi, să mergeţi la sala de sport.

Referitor la planul profesional, e bine să vă consultaţi cu colegii.

Fecioara

Foarte preocupați veți fi de mediul de acasă, de domiciliu ori alte valori imobiliare sau de relația cu mama. Puteți decide să faceți curățenie în casă și să depozitați ori să aruncați materialele și lucrurile suplimentare pe care nu le mai folosiți. O legătură cu părinții poate fi simțită acum, aducând sentimente și emoții la suprafață. Dragostea voastră vizavi de mediul de acasă devine evidentă, pentru că acolo o să vă simțiți cel mai bine, bucurându-vă de mâncare bună și dialog în jurul mesei de bucătărie.

Dragostea la prima vedere ar putea să bată la ușă, depinzând de voi dacă îi deschideți sau nu. Nu fiți timizi sau prea mult pe gânduri, pentru ca s-ar putea să pierdeți ocazia și să regretați. Chiar dacă ați hotărât cu ceva timp în urmă să închideți ușile inimii, vine acum șansa de a vă schimba ideile, fără avertisment! Însă dacă trăiți într-o relație, mai bine ați încerca să rămâneți credincioși partenerului de cuplu, pentru a nu se isca probleme mai târziu.

Citește horoscopul săptămânal complet pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai competentă funcționară din România, cu funcții în mai multe ministere, e șefa CA al Romarm și a luat de la Transelectrica 930.000 lei

2 Lovitura nimicitoare prin care ucrainenii l-ar decapita pe Putin. „Ar fi o nouă surpriză militară, mult mai devastatoare”

3 Un general american, uluit de ce a văzut în regiunea rusă Kursk: Chinul lui Putin dezvăluit

4 Cea mai neagră perioadă pentru Rusia de când a invadat Ucraina: 25% din totalul avioanelor MiG-31K ar fi deja inutilizabile

5 „Mâine strângem mieii. Dacă ar trebui să trăim din banii ăștia, m-aș sinucide” / Interceptări incendiare în dosarul fraților Tate