Horoscop iulie 2024. O lună magică pentru unii nativi, alții vor avea parte de mari provocări

Horoscop iulie 2024. O lună magică pentru unii nativi, alții vor avea parte de mari provocări

Astrologul Click!, Lorina, vă spune predicțiile generale pentru fiecare nativ în parte. În timp ce pentru unii se anunță lucruri minunate, pentru anumite zodii această lună va fi marcată numai de încercări.

Predictii complete pentru cele 12 zodii FOTO Arhiva

Berbec

În grupurile necunoscute, realizările pe care vi le doriți nu vor fi simplu de obținut. Va dura mult timp pentru a stabili conexiuni și veți avea nevoie de arta diplomației, de respectarea anumitor etichete sau alte norme de comunicare. În caz contrar, veți fi înțeleși greșit.

Influența de vârf a tendințelor favorabile va dura până pe 10 iulie, așa că, primele zece zile trebuie folosite cu beneficii maxime. Dependenții de muncă vor putea să-și continue dezvoltarea cu succes a afacerii. Antreprenorii și șefii vor avea oportunitate de a-și aduce spațiile de producție și imobilele în stare perfectă. În plus, vor fi bani pentru toate.â

Taur

Iulie prezice că vă puteți cheltui cea mai mare parte a energiei pentru a câștiga simpatie, respect și iubire. Cu toate acestea, întâlnirea cu o persoană timidă, sensibilă sau romantică va necesita abordări mai sofisticate. Lipsa de răbdare și tact poate încetini construirea conexiunilor.

În general, e o perioadă extrem de dinamică și favorabilă, care anunță evenimente interesante și întâlniri diverse. Veți demonstra perspicacitate în afaceri, determinare și chiar unele calități neobișnuite. Mulți dintre voi vor fi angajați în activități de menținere a păcii și caritabile, vor participa la proiecte sociale, ajutând activ pe cei nevoiași. N-ar fi exclus ca activitatea socială pentru unii să devină punct de referință în direcție profesională.

Financiar, puteți cheltui bani pe recreere, plăcere și bunuri neesențiale. Nu veți fi dezamăgiți nici de costurile asociate cu aventurile amoroase, călătoriile la locuri de divertisment, pentru întâlniri și distracții.

Ultimele 10 zile vor sta sub energiile de Lună Plină. Sub influența lor vă veți simți puțin dezamăgiți de voi înșivă, de obiectivele voastre sau nemulțumiți față de munca depusă. În urma acestor stări, unele idei învechite vor pleca, iar locul lor va fi luat de noi evoluții interesante.

Gemeni

Accentuarea elementului Apă în această perioadă nu va fi favorabilă zodiei voastre din punct de vedere al sănătății ori al emoțiilor. Puteți astfel deveni mult mai vulnerabili la tot felul de situații și tensiuni. Va trebui să știți să improvizați când va fi necesar, să vă etalați politețea și manierele chiar atunci când nu vă convine întorsătura lucrurilor. Va fi nevoie să controlați perfect emoțiile, să evitați franchețea, simplitatea și credulitatea.

Primele două decade de iulie vor fi dedicate muncii și finanțelor. Pentru mulți dintre voi, viața personală va trece pe loc secund. Ea va reveni pe locul prim abia în ultimele zece zile. Păstrați-vă concediul și plecarea în vacanță pentru atunci!

Financiar, poziția guvernatorului vostru Mercur devine importantă. În prima jumătate a lunii vă favorizează și de aceea vă sfătuiesc dacă aveți activități importante financiare, să vă mobilizați atunci. Despre a doua parte a lunii nu mai pot spune același lucru, deoarece se impune economisirea.

Rac

Se pare că o să fiți umăr de sprijin pentru mulți, căci oamenii se vor îndrepta spre voi pentru sfaturi. Datorită receptivității și farmecului natural, veți putea să vă faceți noi cunoștințe, să găsiți însoțitori și persoane cu care să cooperați productiv.

Luna Nouă din iulie pregătește pentru oportunități de a lansa noi proiecte, noi investiții sau noi metode de a vă face cu succes treaba. Iar ceea ce veți reuși să puneți la punct în prima decadă, se poate concretiza în recompense ulterior.

Financiar, unii veți achita vacanțe și călătorii cu familia. Alții, pe obiecte în casă. Vă sfătuiesc însă la planificări atente de buget și achiziții minore. Amânați marile tranzacții!

În relații, devine important cum vă prezentați altora. Dedicați așadar în primele 10 zile mai mult timp aspectului și îmbunătățiți comportamentul și amabilitatea!

Leu

Într-un fel sau altul, vă veți petrece cea mai mare parte a lunii iulie la locul de muncă, în condițiile-n care vor avea loc schimbări în compania la care lucrați. Acele modificări vor afecta nu doar managementul, ci și angajații de la toate nivelurile.

Din 2 iulie până pe 25 iulie, e un moment bun pentru a stabili obiective noi, mai ambițioase și a vă extinde orizonturile a ceea ce este posibil. Principalul lucru este să alegeți direcția corectă și să acordați mai multă atenție acestei probleme decât de obicei. Luați inițiativa, oferiți soluții interesante și e posibil să obțineți ceea ce doriți.

Există și șansa ca la sfârșitul lunii iulie să beneficiați de cunoștințe care pot oferi cooperare sau sponsorizare.

Medical, dacă sunteți dependenți de vreme, sunt probabile creșteri ale presiunii și dureri de cap, somn slab și migrene. Devine util să vă susțineți imunitatea mâncând corect și nutritiv. Iar dacă aveți boli cronice, ar trebui să luați măsuri preventive.

Citiţi predicţiile complete în Click!.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ofensiva rusă din Ucraina se transformă într-o baie de sânge. O întreagă brigadă de elită a pierit în luptele de la Vovciansk

3 Blonda și Coldea, interceptați de DIICOT?

4 Răutatea lui Alin Stoica, descifrată. Motivul pentru care a spus că Hagi „delirează și ar trebui să își ia pastilele”

5 Document / Se strânge „lațul albanez“ în jurul lui Coldea