Halep, victorioasă, dar pusă la zid de Ilie Năstase: Simona, criticată pentru ultima ei alegere

Halep, victorioasă, dar pusă la zid de Ilie Năstase: Simona, criticată pentru ultima ei alegere

După patru luni și jumătate, Simona a revenit pe teren la un turneu, trecând de australianca Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA), după un meci crâncen, de peste două ore. Adevărul a oferit aici „filmul“ unui meci care a adus primul succes pentru Halep după 2 ani!

Ilie Năstase. FOTO: Arhiva Adevărul

Ilie Năstase. FOTO: Arhiva Adevărul

În ciuda rezultatului, decizia Simonei Halep, de a participa la Hong Kong 125, un fel de liga a doua a tenisului feminin, l-a nemulțumit pe Ilie Năstase (78 de ani). În dialog cu prosport.ro, acesta a insistat că spera să o vadă pe „Simo“ la marile competiții, precum Wimbledon.

Ce a omis să zică „Nasty“ a fost că Halep a fost refuzată, de pildă, la French Open. Organizatorii nu i-au oferit vreun wild-card – clasamentul nu-i permite intrarea pe tablou sau în calificări – din cauza suspendării pentru dopaj. Iar la Wimbledon, întrecere de care a pomenit Năstase, Halep nici nu putea evolua, în luna iulie, fiind accidentată.

Ce a declarat Ilie Năstase?

*Eu mă așteptam să joace la Wimbledon! Ce turneu e ăsta la Hong Kong?! Nu înțeleg! Am vorbit și cu domnul Țiriac. Halep a fost numărul 1 mondial, ce-ți mai trebuie să joci la Hong Kong?! E o mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg? A fost numărul 1, nu? Eu așa gândeam când jucam. Halep trebuie să se ducă la un turneu puternic, pentru a putea să-și dea seama unde e ca valoare. Cu ce o ajută dacă câștigă un meci de tenis în plus? N-are ce să demonstreze ea. Păcat că a stat doi ani fără să joace. Asta e problema! Nu că va câștiga primul tur, al doilea tur sau turneul. E decizia ei, pe ea trebuie să o întrebați de ce s-a dus la Hong Kong.

*Dacă îmi dau cu părerea și spun ceva greșit, ies eu aiurea. Eu aș fi făcut altfel. Simona nu e de locul 1.130, să fim serioși! Normal, ar fi trebuit să primească wild-card la Wimbledon, pentru că ea a fost câștigătoare de Wimbledon. Dar fiecare turneu gândește altfel...

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Noi dezvăluiri despre Geoană / Rusia

3 „Șeful unității anti Israel de la Teheran s-a dovedit agent Mossad”

4 În sutien pe stradă? / Revine moda „dezbrăcate”?

5 Pensiunea „La Nea Vasile” din Vaslui, „o fraudă bancară de proporții”