Halep, după Victoria de la Hong Kong: Am jucat primul meci după câteva luni și mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită

Halep, după Victoria de la Hong Kong: Am jucat primul meci după câteva luni și mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită

După mai bine de doi ani, Simona Halep a obținut prima victorie, în turneul de la Hong Kong. A trecut de australianca Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-4.

Simona Halep / FOTO: EPA

Simona Halep / FOTO: EPA

După disputa cu sportiva din Australia, Halep a spus că s-a simțit foarte bine pe teren, și că va profita de oportunitate pentru a primi un wildcard. Sportivii primesc din partea organizației un „wildcard” pentru a ajunge direct pe tabloul principal, unde sunt cei mai buni jucători din lume.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că ați venit. M-am simțit foarte bine și a fost o adevărată plăcere să mă întorc pe teren . Am jucat primul meci după câteva luni și mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită. Vreau să profit de această oportunitate pentru că am primit wildcard. A fost o partidă grozavă!

Sunt foarte fericită să fiu aici. Mă bucur de faptul că sunt aici pentru prima dată. Vreau să mă bucur de acest succes. Am simțit presiune după primul set, dar mi-am îmbunățit nivelul ulterior. Vreau doar să mă recuperez ca să pot juca mâine din nou în fața spectatorilor.

Doar încerc să am grijă de corpul meu pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Mâine vreau să fiu pregătită din nou pentru a juca în fața fanilor”, a explicat Simona Halep, imediat după succesul cu sportiva din Australia.

Următoarea dispută va avea loc joi, împotriva Annei Blinkova din Rusia, în vârstă de 26 de ani, cu 12 victorii din 38 de meciuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Noi dezvăluiri despre Geoană / Rusia

3 „Șeful unității anti Israel de la Teheran s-a dovedit agent Mossad”

4 În sutien pe stradă? / Revine moda „dezbrăcate”?

5 Pensiunea „La Nea Vasile” din Vaslui, „o fraudă bancară de proporții”