Halep, bătută de ciuca bătăilor: detaliul care arată cât de slabă e Blinkova, care a eliminat-o pe Simona

Halep, bătută de ciuca bătăilor: detaliul care arată cât de slabă e Blinkova, care a eliminat-o pe Simona

Revenirea Simonei Halep în tenis, după 4 luni de așteptare, s-a încheiat după două partide. Prima a fost câștigată cu greu, în trei seturi, cu Arina Rodionova (Australia, 34 de ani, 114 WTA), a doua a fost un eșec clar, cu Anna Blinkova (Rusia, 26 de ani, 78 WTA). Din păcate, acest al doilea meci ne spune multe despre nivelul sportiv al Simonei, la ora actuală.

Anna Blikova. FOTO: Facebook

Anna Blikova. FOTO: Facebook

Blinkova, care a făcut instrucție cu Halep, după cum Adevărul a scris aici, a ajuns la Hong Kong într-o formă catastrofală! Până să debuteze în această competiție de categoria WTA 125, rusoaica de 26 de ani adunase 10 înfrângeri la rând, între 27 iunie – 26 septembrie! La Hong Kong, Blinkova a pus capăt acestui coșmar, câștigând, mai întâi, cu Plipuech (Thailanda, 466 WTA), iar apoi cu Halep. Pe ambele jucătoare le-a învins, cedând doar trei game-uri.

Chiar și cu cele două victorii obținute, la Hong Kong, bilanțul Annei, în 2024, rămâne unul extrem de slab: 13 victorii, 26 de înfrângeri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Sondaj BCS cu cifre mai aproape de realitate

3 De citit...

4 Apar dezvăluiri din interior de ce a decis Iranul să lanseze atacul surprinzător de puternic cu rachete balistice

5 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...