Halep, bătută categoric de Blinkova: o rusoaică „abonată“ la înfrângeri a făcut instrucție cu Simona

Halep, bătută categoric de Blinkova: o rusoaică „abonată“ la înfrângeri a făcut instrucție cu Simona

Simona Halep plătește, în continuare, un preț înfiorător de mare pentru suspendarea ei pentru dopaj. Din păcate, fiecare apariție pe care o are pe teren ne confirmă acest lucru. Și încă ceva: la 33 de ani, revenirea Simonei în elita tenisului ține de un veritabil miracol sportiv!

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

Pe vremuri, Halep n-ar fi mers niciodată la un turneu, precum Hong Kong 125 WTA, un fel de liga a doua a tenisului. Și doar în zilele ei extrem de proaste s-ar fi chinuit, cum s-a întâmplat astăzi, cu o adversară precum Anna Blinkova (Rusia, 26 de ani, 78 WTA). Vorbim despre o jucătoare cu doar 12 victorii în 38 de meciuri în 2024! În duelul cu Halep însă, Blinkova a dominat meciul cap-coadă.

Rusoaica a pornit ca din tun, s-a dus la 2-0, și și-a adjudecat primul set, în doar 36 de minute: 6-2. Actul secund a scos în evidență și mai mult superioritatea Annei. Pentru că Blinkova s-a dus repede la 4-1 și și-a adjudecat victoria, după 64 de minute, scor 6-2, 6-1.

Așadar, revenirea Simonei Halep în tenis, după o așteptare de peste 4 luni, s-a încheiat mult mai repede decât și-ar fi dorit fanii ei. Și viitorul e incert pentru fostul lider WTA, în acest moment. Tot ce știm, la ora actuală, e că Halep și-a anunțat prezența la o întrecere importantă din 2025, după cum Adevărul a scris aici. Acum însă acel moment e atât de departe și se pot întâmpla multe până atunci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Sondaj BCS cu cifre mai aproape de realitate

3 De citit...

4 Apar dezvăluiri din interior de ce a decis Iranul să lanseze atacul surprinzător de puternic cu rachete balistice

5 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...