Halep, așteptarea a luat sfârșit: ora meciului pe care Simona îl va juca, miercuri, la Hong Kong

Halep, așteptarea a luat sfârșit: ora meciului pe care Simona îl va juca, miercuri, la Hong Kong

Simona Halep (33 de ani, 1.130 WTA) e la câteva ore distanță de a bifa a 3-a sa prezență pe teren la o întrecere din acest an. Primul meci de după suspendare l-a jucat pe 19 martie, pierdut în fața Paulei Badosa, la Miami. A venit apoi partida la care a abandonat în setul doi, cu americanca McCartney Kessler, la Paris. Atunci, pe 15 mai, românca s-a și accidentat.

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

Ajunsă acum la Hong Kong, pentru turneul de categoria WTA 125, unul destul de mic, la care n-ar fi mers pe vremuri niciodată, Halep a fost trecută, astăzi, în programul competiției. Meciul ei din turul I, cu australianca Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA), va fi găzduit de Terenul Central.

Potrivit organizatorilor, duelul Halep – Rodionova va fi ultimul care se va disputa pe Terenul Central, miercuri. Această întâlnire va fi precedată de alte trei partide: două la dublu și una la simplu. Cum primul meci va începe de la ora 4 dimineață, în noaptea de marți spre miercuri, foarte probabil, Halep și Rodionova vor intra pe teren pentru meciul lor, după ora 8 dimineață, ora României.

Din păcate, Hong Kong 125 Open, întrecerea care va marca revenirea Simonei Halep pe teren, nu e televizată în România de niciun post.

Câștigătoarea meciului Halep – Rodionova va juca, în turul II, cu rusoaica Anna Blinkova (26 de ani, 78 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Al Bano a cântat la nunta lui Horia Ivanovici cu roșcata

3 Moment important / Statele Unite schimbă, în sfârșit, abordarea față de Rusia!

4 Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la numai 19 ani cu avocatul vedetelor

5 Foarte interesante amănunte!