Hairstylist faimos din România, în mijlocul unui scandal monstru. Bărbatul a înjurat o șoferiță în trafic

Hairstylist faimos din România, în mijlocul unui scandal monstru. Bărbatul a înjurat o șoferiță în trafic

Unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din România, Bassam Dabbas, se află în centrul unui scandal de proporții după un incident violent petrecut în trafic.

foto bassam dabbas

Bassam Dabbas, în mijlocul unui scandal monstru FOTO Colaj capturi ecran Facebook

Conform martorilor și imaginilor care au apărut ulterior pe rețelele de socializare, Dabbas ar fi recurs la injurii și acte agresive la adresa unei șoferițe care i-ar fi blocat intenția de a se strecura în fața ei pe un bulevard din centrul Bucureștiului.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă extrem de aglomerată din Capitală, iar tensiunea din trafic a escaladat rapid. Potrivit mărturiilor oferite de tânăra implicată în conflict, aceasta avea prioritate la semafor când Dabbas ar fi încercat să se bage în fața ei, iar când nu a reușit, ar fi reacționat violent.

„Eu aveam verde la semafor. A vrut să se bage în fața mea și nu l-am lăsat. S-a enervat foarte tare și a deschis geamul să mă înjure. Apoi pasagerul a fugit până la mașina mea, deși eram cu cinci mașini în fața lui, a tras de portieră și a bătut în geam. La următoarea trecere de pietoni a venit din nou și atunci am scos telefonul și am filmat”, a relatat tânăra.

În filmarea realizată de aceasta, se poate vedea cum celebrul hairstylist aruncă o doză de băutură energizantă spre mașina ei și continuă cu injuriile. Totodată, pasagerul din mașina lui Dabbas a coborât și a încercat să deschidă portiera autoturismului femeii.

Scandalul a luat amploare rapid pe rețelele de socializare, iar poliția a intervenit în acest caz. Polițiștii de la Secția 13 au confirmat că au fost sesizați în legătură cu acest incident: „Secția 13 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că i-ar fi fost proferate injurii în trafic, de către doi bărbați, pe o stradă din Sectorul 4. În urma verificărilor specifice vor fi luate măsurile legale care se impun”.

Bassam Dabbas a oferit o explicație printr-un mesaj video postat pe una dintre rețelele de socializare, în care își justifică comportamentul ca o reacție la provocările din trafic: „Dar dacă mă vedeți și mă cunoști prin trafic și faci în ciudă, prostii, claxonezi, începi să pui frână în fața mea și fac depășiri în fața mea ce aștepți să fac! Gândindu-mă că ea se amuză, că m-a văzut și m-a recunoscut, să înceapă să facă miștouri cu mine în trafic!”, a spus Dabbas.

Hairstylistul, care are peste 500.000 de urmăritori pe rețelele sociale și este cunoscut pentru colaborările cu numeroase vedete, se confruntă acum cu posibile repercusiuni legale în urma acestui incident.

Tânăra a depus deja o plângere oficială la poliție , iar autoritățile urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Probabil au fotografiat zona. Suntem testați” / Cu F-16 pe urme, drona rusă nu a intrat 30 km în România pentru a vedea frumusețile Babadagului

2 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

3 „A fost găsită perfect, porecla” / Cine și de ce l-a poreclit pe Mircea Geoană „Prostănacul”

4 Apar amănuntele flagrantului DNA din Portul Constanța: 700 de dolari era șpaga pe container. Un vameș a înghițit probele

5 Momentul în care Europa a fost la un pas de islamizare. Războinicul cu blană de leopard care a salvat Occidentul