„Grecii sunt șmecheri. 5€ berea, 9 € salata, 10€ parcarea. Merg în Turcia”

„Grecii sunt șmecheri. 5€ berea, 9 € salata, 10€ parcarea. Merg în Turcia”

Un turist român spune că prețurile sunt mari în Grecia și că la anul va merge în Turcia. Nu este prima dispută între cei care văd prețuri mari și cei care cred că sunt prețuri decente în Grecia.

Continuă disputa legată de prețurile din Grecia, cea mai populară destinație de vacanță pentru români. Anul acesta se anunțau scumpiri cu 10% dar există români care vorbesc de procente mult mai mari.

Turist român supărat: Grecii au devenit șmecheri. 5€ berea, 9 € salata, 10€ parcarea. Merg în Turcia

„Mulți se vor supăra!

Mulți îmi vor da dreptate!

Ai noștri greci s au cam șmecherit!
5€ berea la cârciumă, minim
8-9€ salată grecească
10€ parcarea/zi la plajă (Lefkada)

șezlong nu știu ca am avut de acasă dar va las pe voi

cazare de 120€ fără apă caldă + fac diferenta între localnici și turiști la taverne
anul viitor mă gândesc serios la Turcia, a scris cineva pe un forum de tursm.

Apoi, au curs comentariile pro și contra.

Vali: Pentru reimprospatarea amintirilor, rog un weekend pe litoralul romanesc, cu siguranta va treziti unii la realitate!

Neagu: Începând de anul acesta și em am observat o schimbare, în rau, pe multe paliere. Nu o sa intru în detalii pentru ca sunt muti "cunoscatori" care găsesc ei contra argumente la orice.

Marius: În Turcia nu ai peisajele din Grecia...

Ana: vorbind despre industria ospitalitatii, turcii sunt peste greci cu mult, foarte mult. La preturi nu decente , ci mici.

Alex: În Turcia ai peisaje exceptionale. Desigur ca nu se vad de dupa zidurile resorturilor, dar sunt acolo, credeti-ma.

Nu mai e Grecia de acum 5 ani

Proprietar român: Buna seara tuturor. Am un restaurant in Creta, cred ca as putea sa va lămuresc putin de ce prețurile au crescut fata de alți ani.

În primul rând peste tot in lume asa cum fiecare dintre noi știm prețurile au exploadat asa si in Grecia. Taxele pentru firme sunt extrem de mari, nu se mai lucrează la negru ca in urma cu 4-5 ani, controalele sunt din ce in ce mai multe, prețurile la băuturi au exploadat pentru ca TVA ul a urcat la 24% la tot ce inseamna băuturi răcoritoare, spirtoase sau cafea. Legumele in perioada Iulie - August sunt extrem de scumpe.

Doar un exemplu azi castraveții au fost la en-gros 2;60 euro. Deci va intreb… totusi cat sa fie o salata ținând cont ca e pentru 2 persoane… 8:50-9 euro eu zic ca e ok. Cert este ca nu mai e Grecia de acum 5-8 ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii