Glume pe holurile FRF: „Cum rezolvi problema lui Ianis?”. Atac la familia Hagi din partea unui om de televiziune

Glume pe holurile FRF: „Cum rezolvi problema lui Ianis?”. Atac la familia Hagi din partea unui om de televiziune

Ianis Hagi are o situație complicată la formația de club, unde abia a fost reprimit la echipă, dar e convocat constant la naționala României. Comentatorul TV Mihai Mironică a vorbit pe marginea acestui subiect, spunând că nu i se pare normal ca fotbalistul de 25 de ani să joace mai mult la prima reprezentativă decât la echipa de care aparține.

Ianis Hagi își face treaba la națională de câte ori se apelează la el. Foto X

Ianis Hagi își face treaba la națională de câte ori se apelează la el. Foto X

„Exilat” la echipa a doua după revenirea de la Euro 2024, Ianis Hagi a primit permisiunea de a se antrena din nou sub comanda lui Philippe Clement, în urmă cu câteva zile. A și fost folosit în meciul cu St. Johnstone, în care a primit însă cartonașul roșu , astfel că urmează o nouă pauză de joc. Nu însă și la națională, unde a fost convocat de Mircea Lucescu pentru partidele cu Cipru și Lituania, de mâine și de marți, din Liga Națiunilor.

Mihai Mironică s-a arătat contrariat de prezența lui Ianis Hagi în lotul României, punând convocările acestuia exclusiv pe seama presiunii făcute de tatăl său, Gică Hagi. „Nu-mi aduc aminte să nu fi existat controverse la convocările de lot, e inevitabil. Un semn de întrebare ar fi cazul lui Ianis Hagi. Când îl vedem pe Mircea Lucescu că merge la meciuri, prin țară, la Salonic, mi se pare că acest lucru nu mai are sens.

Pentru Ianis, numele Hagi nu e o povară

Este incredibil faptul că Ianis joacă la națională mai mult decât joacă la echipa de club . Este o presiune constantă dinspre Ovidiu, Constanța, dinspre Gică Hagi. Nu s-a întâmplat niciodată în istoria noastră ca un finanțator, antrenor, cum e Hagi, să facă asemenea presiuni. La un moment dat l-a acuzat pe Cosmin Contra, care i-a fost și coechipier și elev, de corupție pentru că nu l-a convocat la un moment dat pe Ianis. Și Edward Iordănescu a pățit-o o dată. Există o presiune teribilă.

La FRF circulă o glumă, ‘Cum rezolvi problema lui Ianis?’. Indiferent de selecționer, că a fost Iordănescu, Contra, Rădoi sau Mutu, toți s-au întrebat ce să facă în privința asta. Este o presiune constantă și nu vrea nimeni să o simtă. Eu nu-s de acord cu povestea că pentru Ianis numele Hagi a fost o povară, din contră, a fost o trambulină imensă. La 17 ani era căpitan în Liga 1.

Mihai Mironică nu înțelege de ce e convocat Ianis Hagi la națională. Captură TV

Mihai Mironică nu înțelege de ce e convocat Ianis Hagi la națională. Captură TV

Gică Hagi a acuzat pe toată lumea că ar avea ceva cu Ianis, chiar și Pioli (n.r. Stefano Pioli, fost antrenor la Fiorentina) a ieșit public în urma unor declarații de genul acesta și a spus că nu are nimic cu Ianis, pur și simplu e vorba de o chestie fotbalistică”, a declarat Mihai Mironică pentru gsp.ro .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperirea epocală din mina Treptele Romane. Unde ducea galeria săpată în Antichitate, de căutătorii de aur

2 VIDEO „A intrat peste mine, eram în lenjerie intimă în pat, nu știu unde se ajungea”

3 Se prăbușește AUR? / „Simion e susținut de servicii. Târziu are dreptate dar e prea... târziu!"

4 „Amantul Dianei Șoșoacă are un loc pe liste. O să facă ani grei de pușcărie. Nu mi-e milă de ea”

5 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia din partea Ucrainei!