Giovani Becali, dispus să facă un gest fără precedent pentru a-l transfera pe Ianis Hagi

Giovani Becali, dispus să facă un gest fără precedent pentru a-l transfera pe Ianis Hagi

Giovani Becali încearcă din răsputeri să-i găsească lui Ianis Hagi o echipă la care să fie titular. Mijlocașul român a jucat bine, dar nu a lăsat o impresie puternică la Euro 2024, astfel că pe numele său nu au venit deocamdată oferte de transfer.

Ianis Hagi a fost printre protagoniștii României la Euro 2024. Foto X

Ianis Hagi a fost printre protagoniștii României la Euro 2024. Foto X

El se va întoarce deocamdată la Glasgow Rangers, de unde fusese împrumutat la Alaves, dar asta după ce se va căsători religios cu Elena, pe 14 iulie, în ziua finalei turneului european . Impresarul va participa la fericitul eveniment, după care se va concentra să-i găsească un club la care Ianis Hagi să aibă șansa de a juca titular.

Hagi, cotă de piață în scădere

”Da, merg. Merg cu soția mea. Cu cea mai mare plăcere l-aș ajuta să-și găsească echipă. Aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu pentru a găsi ceva pentru Ianis. Are un impresar care e foarte bun prieten cu mine. Are contract cu Rangers și cred că va începe pregătirea cu ei. Sper ca antrenorul să-l considere în continuare un om de bază”, a declarat Giovani Becali, la Digi Sport. Cota de piață a lui Ianis Hagi este de 2.000.000 de euro, conform Transfermarkt, scăzând cu 5 milioane în ultimii doi ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii