Giorgică Cornu rămâne cu interdicția de a se apropia de Marina Almășan. Un cunoscut avocat vrea să îl dea în judecată pe omul de afaceri

Giorgică Cornu rămâne cu interdicția de a se apropia de Marina Almășan. Un cunoscut avocat vrea să îl dea în judecată pe omul de afaceri

Tribunalul București a respins, pe 3 septembrie, contestația făcută de omul de afaceri Georgică Cornu față de ordinul de protecție obținut de Marina Almășan, fosta sa iubită. Milionarul va rămâne și cu brățara de monitorizare pe care e obligat să o poarte la picior.

Giorgică Cornu rămâne cu ordinul de protecție Foto: Arhivă

Giorgică Cornu rămâne cu ordinul de protecție Foto: Arhivă

Scandalul dintre prezentatoarea TV Marina Almășan și Georgică Cornu a continuat și în instanță la Tribunalul București. Deși omul de afaceri a contestat ordinul de restricție pe care fosta sa iubită l-a obținut împotriva lui, judecătorii i-au respins ca nefondat apelul. Decizia este una definitivă!

De asemenea, Adrian Cuculis , avocatul pe care l-a avut Marina Almășan, anunță că îl va da în judecată pe Cornu pentru afirmații defăimătoare.

Apelul omului de afaceri Georgică Cornu a fost respins. Acesta rămâne cu brățara de monitorizare și cu interdicția de a se apropia de Marina Almășan. Urmează să-l chem personal în judecată pentru afirmațiile belicoase și defăimătoare de ieri ( luni, 2 septembrie n. red.) din sedința publică”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.

Marina Almășan a anunţat în luna iunie că s-a despărţit de Georgică Cornu, cu care a avut o relaţie de iubire de 12 ani. Acesta, însă, ar fi continuat să o hărţuiască cu apeluri telefonice şi chiar să-i monitorizeze locuinţa. Mai mult, prezentatoarea TV a precizat că a fost nevoită să schimbe yala la apartament, după ce omul de afaceri a venit în lipsa ei acasă și i-a lăsat flori pe prag.

Potrivit ordinului de protecție, timp de patru luni, Georgică Cornu trebuie să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de prezentatoarea TVR şi de locuinţa acesteia. De asemenea, i se interzice să o mai contacteze telefonic sau prin orice mijloace de corespondenţă. De asemenea, a fost obligat să poarte permanent, pe durata valabilităţii ordinului de protecţie, un dispozitiv electronic de supraveghere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

2 Adrian Minune, umilit de patronul unui club din Vaslui. „Nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu”

3 Zece deputați din USR, PNL și AUR au anunțat că fac parte din noul Partid DREPT. Vlad Gheorghe (ex-USR), în discuții cu partidul pentru susținere la a…

4 Corina Bud a apărut fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni: „Hopa, ce avem noi aici”

5 Europa, 2024... Volkswagen ia în considerare pentru prima oară în istoria sa ideea de a închide uzine auto din Germania