Gigi Mulțescu și Cornel Dinu trec prin clipe dramatice. ”Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”

Gigi Mulțescu și Cornel Dinu trec prin clipe dramatice. ”Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”

Gigi Mulțescu și Cornel Dinu, doi dintre fotbaliștii emblematici ai lui Dinamo, au mari probleme de sănătate. Dacă ”Procurorul” (76 de ani) a trecut prin clipe dificile și a trebuit să-și facă o serie de investigații în legătură cu afecțiunile sale cronice, în cazul lui Mulțescu lucrurile sunt mult mai complicate.

Gigi Mulțescu, unul dintre cei mai mari jucători ai lui Dinamo. Foto Arhivă Adevărul

Gigi Mulțescu, unul dintre cei mai mari jucători ai lui Dinamo. Foto Arhivă Adevărul

Fostul jucător, acum în vârstă de 72 de ani, este internat de vinerea trecută la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din cauza unei pneumonii. Legenda lui Dinamo respiră greu și este slăbit, totul pe fondul accentuării bolii Alzheimer, scrie gsp.ro. Mulțescu, care stă în permanență cu masca de oxigen, ar trebui să fie astăzi consultat de un specialist în virusologie care să găsească o schemă de tratament la care dinamovistul să răspundă.

Unul e internat la „Elias” , altul la „Urgență”

”Ține-i, Doamne, sănătoși! Unul e internat la „Elias” , altul la „Urgență”. Vârsta, cu ale ei probleme de viață , nu iartă pe nimeni. Doi titani ai lui Dinamo, plecați discret din fotbal, își caută ziua de mâine pe un pat de spital. N-o să vorbesc niciodată de problemele lor de sănătate, însă pot să spun că sunt pe mâinile unor medici de valoare.

Și am binecuvântarea lor să scriu, să se audă în toată țara, că la ora asta se uită la TV. Iar mâine (n.r. azi) vor schimba canalul pe fotbal, pe Arcul de Triumf, pentru meciul cu Slobozia lui Mihalcea. Asta dacă nu vor închide mai devreme televizorul. Se și plictisesc repede la vârsta lor, la valoarea lor”, a scris pe Facebook Ionel Culina, fostul ofițer de presă al lui FC Dinamo, acum angajat la CS Dinamo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Primul drum de mare viteză care va face legătura cu Podul de la Brăila. Traseul în detaliu și ce îl diferențiază de alte proiecte

2 „Putem lansa o lovitură nucleară limitată asupra unei țări NATO fără a declanșa un război total. Americanii mint când spun că garantează protecția ali…

3 O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și „pasată cu un blender de soțul ei”

4 „Ușa se deschide cu adevărat” / Pavel Durov a început să ofere „cheile“ Telegram serviciilor de informații franceze

5 „I-am administrat două bătăi, îi înțeleg resentimentele” / Traian Băsescu îl umilește pe Geoană în direct