Gigi Becali, țepuit de arabi cu banii pe Florinel Coman: au fost furați de hackeri vietnamezi

Gigi Becali, țepuit de arabi cu banii pe Florinel Coman: au fost furați de hackeri vietnamezi

FCSB a obținut aseară prima victorie în Superliga, după ce a reușit o ”remontada” în ultimele minute de joc. De la 1-2 în minutul 88, roș-albaștrii au întors scorul la 3-2, prin reușitele lui Darius Olaru.

Florinel Coman a jucat ieri primul meci oficial pentru echipa arabă. Foto Al Gharafa

Florinel Coman a jucat ieri primul meci oficial pentru echipa arabă. Foto Al Gharafa

Imediat după partida formația constănțeană, Gigi Becali a dezvăluit o situație incredibilă. Banii din transferul lui Florinel Coman la Al-Gharafa (Qatar) nu au intrat în conturile campioanei, ci ar fi ajuns în cele ale un hackeri vietnamezi.

FCSB ar fi trebuit să primească suma de 5,25 milioane de euro în schimbul ”perlei” patronului, vândută în acestă vară la arabi. Însă finanțatorul echipei a declarat că reprezentanții grupării din Golf i-au comuniat o scuză incredibilă: „Ei zic că au dat banii, dar au fost păcăliți și au virat banii în Vietnam. Nu am primit banii pe Florinel Coman. Ei ne-au spus că au trimis banii, însă i-au trimis în Vietnam. Ei așa au zis. Nouă trebuie să ne plătească șase milioane acum, i-am reclamat la FIFA.

FCSB a făcut sesizare la FIFA

Noi le-am trimis contul, îl aveau, sunt date electronice. Ei ne-au spus că le-am trimis factură, dar niște hackeri au spart mail-urile și le-au trimis alt număr de cont... Vrăjeală! I-am reclamat la FIFA, să ne mai dea un milion, e bine pentru noi într-un fel... o să luăm șase milioane! Ei au spus că au început ancheta. Noi trebuie să primim banii până pe 31 august. Dacă nu, trebuie să ne plătească încă un milion, e clauză penală. I-am dat la FIFA”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Florinel Coman a debutat ieri în tricoul celor de la Al Gharafa. El a fost integralist în prima etapă a campionatului din Qatar și a fost aproape de un gol spectaculos în partida cu Al Khor, încheiată 0-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…