Gigi Becali, portret deloc măgulitor în presa letonă: „Scandalos! De 20 de ori mai rău decât președinții noștri”

Gigi Becali, portret deloc măgulitor în presa letonă: „Scandalos! De 20 de ori mai rău decât președinții noștri”

Jurnaliștii din Letonia i-au făcut portretul lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, prezentând pasaje din trecutul acestuia.

Gigi Becali i-a uimit pe letoni cu declarațiile sale. Foto Sportpictures

Gigi Becali i-a uimit pe letoni cu declarațiile sale. Foto Sportpictures

„George Becali este o personalitate care merită cu siguranță o descriere mai largă. Au fost și patroni de cluburi scandaloși în fotbalul leton, cu părți întunecate și probleme cu respectarea legii, dar toate acestea pot fi înmulțite în siguranță cu 10 sau 20 și nici atunci nu vor fi ceea ce este Becali.

Unele dintre relațiile sale cu armata română au fost ulterior investigate pe scară largă și considerate ilegale , fapt pentru care a fost condamnat la doi ani de închisoare în 2013. Când Becali s-a confruntat ulterior cu probleme financiare, a reușit să-și anuleze activele în 2007, astfel încât oficial să nu mai aibă nicio legătură cu clubul (este deținut de nepoții săi), dar în practică nimeni nu se îndoiește cine controlează FCSB.

Becali împotriva homosexualilor

Becali l-a numit model pe fostul patron al Milanului, Silvio Berlusconi. Becali nu își face griji cu privire la efectul opiniilor sale asupra celorlalți și s-a exprimat pe diverse subiecte. O dată a declarat public că nu va permite niciodată niciunui jucător homosexual să joace pentru FCSB (pentru care a fost dat în judecată), iar în cariera sa politică a promis public că va separa homosexualii în anumite districte“, au scris cei din presa letonă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultima postare a Loredanei Groza...

2 Aceste imagini au apărut pe cer în Grecia...

3 Penibilă imagine. Selly tot un gherțoi rămâne, cu toți banii lui...

4 Vine criza în Europa? / Unul dintre cei mai mari angajatori din România trimite salariații în șomaj tehnic

5 VIDEO Război sută la sută / Trupele de comando ucrainene au cucerit o fabrică ocupată de ruși