Gigi Becali, în război cu Naum: „Ce-a făcut, te-a retrogradat?”

Gigi Becali, în război cu Naum: „Ce-a făcut, te-a retrogradat?”

Deși a declarat în repetate rânduri că se retrage din spațiul public, Gigi Becali e mai prezent ca oricând la emisiunile televizate.

Gigi Becali este prezent în spațiul public la toate emisiunile de sport. Patronul de la FCSB și-a permis să glumească atunci când a intrat devreme în emisiunea lui Radu Naum, de la DigiSport.

Gigi Becali: „Ce-a făcut, te-a retrogradat?”

Radu Naum: „Cine?”

Gigi Becali: „Pe tine, te-a retrogradat DIGI?”

Radu Naum: „De ce?”

Gigi Becali: „Păi, faci la ora asta emisiune?”

Radu Naum: „Când vine Liga Campionilor peste noi… Facem loc, facem loc, ei sunt pe primul loc, sigur. O să vedeți toată săptămâna, toți colegii, retrogradați”

Gigi Becali: „M-am gândit, tocmai pe Naum, care e numărul 1 la DIGI, să-l retrogradeze? Mă gândeam cine știe ce prostie o fi făcut”

Radu Naum: „Exact. Doamne ferește, cum să se întâmple așa ceva? Fac eu prostii multe, dar..”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, are un plan pentru ca echipa să zburde pe teren.

Finanțatorul echipei roș-albastre vrea să mărească durata antrenamentelor și să impună un joc dintr-o singură atingere.

Becali va controla totul de acasă și va da ordine dacă cerințele lui nu se respectă. Patronul de la FCSB vrea să apeleze la tehnologie pentru a dirija totul.

„S-ar putea să măresc durata antrenamentelor. Iar o măresc, eu știu că la mine la echipă fotbalul e primesc, pasez, mă demarc, mă plimb. Așa a făcut U Cluj, dacă nu faci așa mărim durata.

Există tehnologii, cer să văd pe televizor dacă pasează. Văd pe inteligența artificială și zic: Încă un sfert de oră, pasă din prima la antrenamente. Comand de acasă, stau în pat și zic: Oprește antrenamentul, nu s-a dat pasă, s-a făcut preluare și nu ai voie două atingeri.

Trebuie să repeți ca să pasezi din prima, repetiția se transformă în deprindere și deprinderea se transformă în fire. Când se apropie mingea de tine o pasezi la altul imediat, faci lucrurile natural. Dacă nu faci așa îți opresc antrenamentul.

Fac inteligență artificială, apare vocea mea direct cum s-au făcut două atingeri”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cel puțin 11 morți și mii de răniți, după ce pagerele cu care comunicau membrii Hezbollah au explodat simultan / Incidente similare și în Siria / Isra…

2 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF

3 „E o moarte fără sens. Peste 20 de ani, nimeni nu-și va aminti de tine” / Un soldat rus își îndeamnă camarazii să nu lupte pe front

4 VIDEO Fără precedent / Misterul exploziilor pagerelor din Liban care au rănit mii de oameni

5 Cine este piromanul din Parlament, care a pus pe jar Poliția Română. Se întorsese recent din Italia