Gigi Becali, atac fără precedent la adresa FRF. „Criminalilor! Am ajuns prostul vostru? Fac eu altă Federație”

Gigi Becali, atac fără precedent la adresa FRF. „Criminalilor! Am ajuns prostul vostru? Fac eu altă Federație”

Gigi Becali e în război deschis cu Federația Română de Fotbal. Patronul FCSB e nemulțumit că e echipa sa e obligată să joace cu jucător sub 21 de ani în competițiile interne, astfel că a amenințat că va încălca regula la Supercupa României (3-0 cu Corvinul), dar acest lucru nu s-a întâmplat. Eduard Radaslavescu și Alexandru Musi au fost trimiși în teren, dar Becali nu se lasă și amenință că va face altă federație.

Gigi Becali e enervat că trebuie să folosească un jucător sub 21 de ani. Foto Sportpictures

Gigi Becali e enervat că trebuie să folosească un jucător sub 21 de ani. Foto Sportpictures

„Bă, fac altă federație! Înscriu altă federație, care să fie legală, prin membrii care sunt înscriși în registru. Și după aceea cer dizolvarea FRF și intrarea în funcțiune a noii federații. Voi înțelegeți greșit. Ei vă induc pe voi în eroare, ca voi să înțelegeți greșit. Explic eu. Nu e vorba de hotărârea Tribunalului București, că acolo le-a respins modificările. E vorba de hotărârea ÎCCJ, care, în interesul legii, practică unitară.

Adică, se dădeau tot felul de hotărâri. Nu mai există ca un judecător să spună așa, altul așa. Și atunci e vorba de aia care spune așa: ‘Ca să iei hotărâri, trebuie membrii înscriși în registru’. Și acolo mai sunt înscriși doar câțiva. Ei au vrut să facă o modificare în statut cu membrii ăia vechi, vreo 13, au făcut o Adunare Generală cu 13 membri vechi, unii nici nu mai sunt. Au făcut pe ascuns, noaptea ca hoții”, s-a dezlănțuit Gigi Becali, la Fanatik, la adresa FRF, condusă de Răzvan Burleanu.

Becali spune că regula U21 îi strică echipa de Liga Campionilor

”Să facă ce vor ei. Să devină milionari din oameni care n-au avut niciun ban. Le mai dau voie să fure 10 milioane. Nu mă interesează. Dar lăsați-mă să îmi fac treaba pe banii mei! Lăsați-mă să îmi fac echipă de Champions League. Vreau să îmi fac morișca. Morișca înseamnă că am 3-4 meciuri în campionat în care să joacă jucătorii mei, care să învețe relațiile de joc, băi, criminalilor! Păi ce am ajuns prostul vostru?

Mă obligi tu pe mine să am U21? Vreau să fac jocul meu în Liga Campionilor, să îmi iau banii, ce, fac muncă pentru tine?! Am ajuns binefăcătorul tău și la cheremul tău? Băi, asta e inadmisibil tată așa ceva”, a tunat patronul FCSB la Fanatik .

L-a obligat pe Argăseală să renunțe la prima de la FRF

Gigi Becali s-a luat și de primele enorme pe care și le dau cei din federație: ”Să vedem tot! Prime, ce și-a dat cum și-a dat. I-am dat lui Vali (n.r - Argăseală) ordin. ‘Tu acum ești în Comitetul Executiv! Eu te-am pus acolo. Tu, acum, refuzi prima’. ‘Păi, cum să refuz prima?’ ‘Spui că e prea mare. Refuzi prima! Spui că e prea mare. Tu ești membru executiv și tu participi la administrarea federației. Tu ești administrator, Vali, tu spui așa, eu ca administrator cred că e prea mare prima, o refuz’.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii