Gică Hagi a explicat de ce a refuzat naționala: „Eu m-am născut european”

Gică Hagi a explicat de ce a refuzat naționala: „Eu m-am născut european”

Lui Gică Hagi i-a mai venit inima la loc după ce Farul a reușit prima victorie în Superliga, în etapa a 4-a, 2-0 cu Poli Iași. Printre altele, managerul constănțenilor a explicat și motivul pentru care a refuzat să preia echipa națională.

Gică Hagi vreea să facă din Farul o echipă europeană. Foto Facebook

Gică Hagi vreea să facă din Farul o echipă europeană. Foto Facebook

Gică Hagi a mărturisit că motivul l-a reprezentat dorința de a transformat Farul într-o echipă de cupele europene și de a duce mai departe proiectul de la Constanța. „Eu îmi doresc ca Farul să ajungă una dintre cele mai puternice echipe din țară, să ajungă în Europa. Acesta este targetul meu, pentru că eu m-am născut european și noi ne-am născut europeni. Vreau ca Farul să fie echipă europeană, acesta este obiectivul pe care-l am. Și o să trebuiască să-l fac. De aceea nu am plecat.

Gică Hagi nu și-a terminat proiectul Farul

Am simțit că trebuie să stau aici, să fac acest lucru. Pentru că proiectul meu nu era matur, nu era terminat. Acest lucru i l-am spus și președintelui (n.r. Răzvan Burleanu). Îi mulțumesc încă o dată pentru oferta pe care mi-a făcut-o, dar i-am spus că simt că trebuia să mai stau, să mai fac treabă.

Așa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani și să dau satisfacții foarte mari suporterilor. Jucăm pentru ei, facem totul pentru ei, avem nevoie de ei, dar trebuie să creez o echipă frumoasă, cu potențial, care să facă achiziții”, a explicat managerul Farului, citat de gsp.ro.

Naționala României nu are selecționer după încheierea Euro 2024, Edi Iordănescu refuzând să mai continue. După ce Gică Hagi a spus pas, acum este așteptat răspunsul lui Mircea Lucescu. Legendarul antrenor a promis că luni va clarifica situația.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…