Gestul controversat al Sânzianei Negru: ce a ales să facă influencerița cu mâncarea cumpărată pentru o reclamă VIDEO FOTO

Gestul controversat al Sânzianei Negru: ce a ales să facă influencerița cu mâncarea cumpărată pentru o reclamă VIDEO FOTO

Sânziana Negru a ajuns în lumina reflectoarelor, însă nu dintr-un motiv bun.

foto sanziana negru

Gestul controversat al Sânzianei Negru FOTO Arhivă

Influencerița este în mijlocul unui scandal, referitor la reclame false și risipă alimentară, după ce a făcut o reclamă pentru unul dintre cele mai mari supermarketuri din România, cumpărând produse alimentare, pe care mai apoi le-a aruncat la gunoi.

Fanii au văzut toate aceste lucruri, și au postat imediat pe rețelele de socializare imaginile șocante și au anunțat compania pentru care influencerița făcuse campania publicitară.

Ce s-a întâmplat

Sânziana Negru se afla la la festivalul Electric Castle prin intermediul sponsorului Lidl, magazin pentru care a și făcut reclamă în cadrul festivalului.

În videoclipul postat de aceasta pe TikTok, videoclip șters între timp, Sânziana prezenta produsele pe care le-a cumpărat, în timp ce iubitul ei, actorul Ștefan Floroaica, ghicea ce se afla în pungă.

Un tânăr activ pe tiktok a fost martor la toată scena, și a povestit pe rețelele de socializare ce a văzut.

„Eram aseară la Electric Castle și în toată aglomerația aia și toți oamenii ăia, îți dai seama că vezi și oameni cunoscuți, oameni care sunt prezenți pe internet. Și în toată marea asta de oameni i-am văzut pe acești doi indivizi care ei pe rețelele de socializare promovează acest mare magazin „Meriți să fii surprins” (n.r. slogan magazin Lidl) și au făcut ceva unboxing, arătau produse, nu știu ce. Aveau efetiv o ditamai plasă cu produse din magazinul respectiv.

Și efectiv oamenii mei au terminat de filmat, s-au dus cu punga, ea - că na, ea e mai importantă un pic - ea s-a dus pe o parte, el pe altă parte cu punga în mână și omul meu a luat punga și a aruncat-o la gunoi. Toată punga, cu toate produsele, la gunoi.

M-am dus cu prietenii mei la gunoi și ne-am uitat și erau produse din magazinul respectiv pe care ei le-au filmat, aruncate la gunoi. Eu înțeleg că n-ai unde să le pui, dar ieșeai afară în față la festival și dădeai punga aia unei doamne care vindea porumb.

Și n-ai cum ca tu, după aceea, să apari pe Instagramul tău și să promovezi: „Vai, ce bune suntem noi, să facem fapte bune!”, și tu efectiv arunci o sacoșă plină de mâncare la gunoi. Pe mine m-a șocat, așa ceva nu există!”, a povestit Avram Grigore, tânărul de pe TikTok care a relatat întreaga scenă cu Sânziana Negru.

De asemenea, imediat după ce au apărut aceste informații în mediul online, creatorul de conținut Avram Grigore a postat și fotografia cu produsele aruncate de cei doi, aceasta fiind preluată astfel încât să fie ușor de recunoscut produsele vizibile, ele fiind cele prezente în punga Sânzianei.

Utilizatorii au anunțat imediat prin intermediul comentariilor și compania care îi sponsoriza. Lidl s-a poziționat dezamăgit de acțiunile influenceriței , și a menționat că supermakertul este total împotriva risipei alimentare de acest gen.

Răspunsul companiei Lidl la scandalul iscat după colaborarea cu Sânziana Negru

Răspunsul companiei Lidl la scandalul iscat după colaborarea cu Sânziana Negru

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii