Gest scandalos al lui Dorinel Munteanu la adresa propriului jucător. Oțelul rămâne neînvinsă și după meciul cu Dinamo

Gest scandalos al lui Dorinel Munteanu la adresa propriului jucător. Oțelul rămâne neînvinsă și după meciul cu Dinamo

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (1-1), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

Dorinel Munteanu l-a luat de guler și l-a amenințat pe Maftei. Captură PrimaSport

Dorinel Munteanu l-a luat de guler și l-a amenințat pe Maftei. Captură PrimaSport

Dinamo a reuşit să deschidă scorul prin kosovarul Astrit Selmani (18), dintr-un penalty obţinut tot de el, după ce a fost faultat de portarul Iustin Popescu, în urma unei erori a acestuia. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma arbitrajului video. Oţelul a restabilit egalitatea prin portughezul Frederic Maciel (22), după ce italianul Juri Cisotti trimisese mingea în bară.

Însă partida a fost umbrită de gestul lui Dorinel Munteanu, care și-a luat de guler un jucător care greșise o minge în tușă, la mijlocul terenului. Culmea, David Maftei, fundașul de 20 de ani al gazdelor a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Cu toate acestea, antrenorul l-a bruscat pe fotbalistul crescut de Academia Gheorghe Hagi și a făcut gesturi amenințătoare la adresa lui.

Dorinel Munteanu, gest inadmisibil

Incidentul a fost taxat și în studioul DigiSport, jurnalistul Andrei Vochin, comentând: "Sincer să fiu, nu prea e admisibil. Singurul alibi pe care îl poți găsi la un asemenea nivel, într-un astfel de moment, e tensiunea meciului și să spui că nu te mai cenzurezi. Dar nu e admisibil". Și Florin Bratu a reacționat: "Vreau să mă gândesc că nu face așa și la antrenamente. Nu cred. Vreau să cred!".

La finalul meciului, jucătorul agresat a declarat: ”Nu e nicio problemă, suntem obișnuiți, așa ne ține în priză, așa suntem concentrați la fiecare fază”. Iar Dorinel Munteanu s-a dezlănțuit: "O să comenteze toți 'specialiștii'. Regulile sunt reguli la mine! Indiferent ce jucător e, din bunul simt, când îi fac observații, trebuie să se uite la mine. Maftei, din nefericire, nu s-a uitat, a avut trei greșeli de plasament și de aceea l-am atenționat puțin. Foarte dur. Poate trebuia să fiu și mai dur!

Maftei n-a avut ”bunul simț” să se uite la antrenor

E ușor să comentezi din studio, dar e foarte greu ce fac eu aici, să mă chinui cu niște jucători care n-au bunul simț să se uite la mine când le atrag atenția. Nu-mi e rușine să îi antenționez și mai dur. Să fie foarte clar pentru orice jucător, și mai tânăr, și mai în vârstă.

Au fost momente când poate am sărit calul. Dar ce ține de joc, de respectarea sarcinilor, nu este cale de mijloc. Ei trebuie să respecte. Încă o dată spun, să audă și cine comentează. Jucătorul trebuie să respecte sarcinile, nu să mă subestimeze, să se uite prin tribune.

Nu sunt antrenor de paie sau care primește telefoane din tribună. Am adus echipa din liga a treia aici. S-a mediatizat imediat incidentul. De ce nu comentează trei zile acel penalty foarte clar pentru noi?", a declarat Munteanu la flash-inteviu

În minutul 59, arbitrajul video a analizat o fază la care Cătălin Cîrjan (Dinamo) şi Samuel Teles (Dinamo) au părut că au jucat mingea cu mâna în careu, dar centralul Viorel Flueran a decis să lase jocul să continue. Oţelul rămâne neînvinsă în acest sezon, dar are o singură victorie în ultimele cinci partide. Dinamo a obţinut al patrulea egal în acest sezon în şase meciuri jucate în deplasare, neavând nicio victorie. cele două formații ocupă locurile 2 și 3 în clasamentul Superligii.

Oţelul Galaţi - Dinamo 1-1 (1-1)

Stadion Oţelul - Galaţi

Au marcat: Frederic Maciel (22), respectiv Astrit Selmani (18 - penalty).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Dezvăluiri din documentele militare rusești găsite de ucrainenii intrați în Kursk