George Zafiu pleacă de la Europa FM, după aproape 25 de ani de activitate. Care este motivul

George Zafiu pleacă de la Europa FM, după aproape 25 de ani de activitate. Care este motivul

George Zafiu a anunțat că va pleca de la matinalul pe care îl prezenta cu Vlad Petreanu și Luca Pastia, după aproape 25 de ani de activitate la Europa FM.

George Zafiu Foto: Paginademedia.ro

George Zafiu Foto: Paginademedia.ro

Vine o zi când te gândești că e mai bine să nu te trezești la 5 dimineața. Sunt motive personale”, a spus George Zafiu pentru Paginademedia. „Sunt motive personale", a mai adăugat acesta, fără să intre în alte detalii.

Viitoarea lui activitate nu va fi una vizibilă, însă va continua să fie prezent în online și la evenimente muzicale.

„Activitatea principală va fi să îmi ajut niște prieteni care au mai mult talent la business decât mine. Îi voi ajuta pe zona de comunicare, dar nu va fi o poziție vizibilă”, a mai adăugat acesta.

În primăvara acestui an, Zafiu a lansat „Diskoteka Party”, o serie de petreceri cu muzica anilor ’90, în mai multe orașe din țară. Evenimente sunt inspirate de „Diskoteka Festival”, care e organizat anual la Iași. George Zafiu a anunțat că se va ocupa în continuare de aceste proiecte.

Zafiu a deschis emisia Europa FM, în 2000. „Ascultați Europa FM. Este ora 16.00. Din acest moment suntem împreună. Viața s-a schimbat”, a spus Zafiu atunci.

În primii 12 ani pentru Europa FM a realizat programul „Europa Express”, între 10:00 și 13.00 și a fost, o perioadă, director muzical al postului. De asemenea, în ultimii 12 ani, acesta a prezentat matinalul „Deșteptarea”, alături de Vlad Petreanu și Luca Pastia.

Locul său la matinal va fi preluat de Alexandra Gavrilă, care lucrează de 17 ani în radio, iar de 10 ani la Europa FM.

George Zafiu a intrat în radio la Iași, în 1990. Din 1994 și până în 1996 a fost DJ la Radio Contact și la Radio Hit. După 1996, a venit la Radio Contact București. Apoi, din 1997, a lucrat la Radio 21 București și apoi, din 2000, Europa FM.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

2 O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”

3 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat

4 Tânăr din Maramures, găsit sfâșiat brutal de o ursoaică în zona montană „Piciorul Piercii”

5 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare