Geoană: Ciolacu are partid, eu am cunoștințe. Replica lui Romașcanu: „Cunoștințele sunt: Vanghelie, Vântu și Costea”

Geoană: Ciolacu are partid, eu am cunoștințe. Replica lui Romașcanu: „Cunoștințele sunt: Vanghelie, Vântu și Costea”

Senatorul Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD, a reacționat la atacul lui Mircea Geoană asupra lui Marcel Ciolacu, evidențiind care sunt „cunoștințele” contracandidatului.

Ironia senatorului Lucian Romașcanu la adresa lui Mircea Geoană - Foto Facebook

Ironia senatorului Lucian Romașcanu la adresa lui Mircea Geoană - Foto Facebook

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, a reacționat la comentariile făcute de candidatul independent Mircea Geoană, care l-a atacat pe Marcel Ciolacu. Geoană a spus despre Ciolacu că are „în spate un partid puternic”, în timp ce el are „cunoștințele necesare” pentru poziția de președinte al României.

Lucian Romașcanu i-a răspuns: „Dl. Geoană ne comunică următoarele:… aveți partid, eu am cunoștințele necesare…Pentru cei care au deschis mai târziu FB, cunoștințele sunt: Marian Vanghelie, Sorin Ovidiu Vântu, Ionuț Costea (cumnat căutat prin Turcia pentru deturnat ceva), și alții. Vom reveni”.

Într-un mesaj video postat pe Facebook, Geoană l-a provocat pe Marcel Ciolacu la o dezbatere „unu la unu”, sâmbătă, la Grand Hotel Bucureşti.

Astăzi vreau să fac un apel public către contracandidatul meu, Marcel Ciolacu. Ştim că sondajele ne arată pe primele locuri, ştiu că aveţi în spate un partid puternic, dar nu pot să nu constat că abilităţile pentru a conduce naţiunea noastră lipsesc. Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea este esenţială, iar eu cred că trebuie să ne confruntăm ideile într-un mod deschis şi transparent. Aşadar, domnule Marcel Ciolacu vă invit la o dezbatere unu la unu. Dvs. veţi aduce susţinerea politică, eu voi aduce cunoştinţele şi expertiza necesare” a afirmat Geoană în mesajul postat pe Facebook.

Mircea Geoană a subliniat importanța unei întâlniri deschise, invitând alegătorii să îi vadă faţă în faţă pentru a înțelege cine sunt și ce reprezintă.

Vom avea un moderator neutru pe care îl putem alege împreună pentru a veghea ca dezbaterea să se desfăşoare în mod echitabil. Aici vom putea dezbate viziunea noastră cu privire la viitorul ţării şi despre modul în care putem rezolva problemele cu care ne confruntăm,” a adăugat Geoană. „O dezbatere deschisă poate fi o oportunitate perfectă pentru alegători pentru a face o alegere informată, bazată pe informaţii concrete şi nu pe strategii de manipulare. Haideţi să aducem transparenţa în procesul nostru electoral și să oferim cetăţenilor şansa de a cunoaşte adevăratul nostru potenţial. Vă aştept! Propun să ne întâlnim sâmbătă, 19 octombrie, la orele 18,00, la Grand Hotel Bucureşti, sala Rapsodia”, a adăugat Mircea Geoană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul raport ING Bank despre PIB-ul României / Alții mint cu nesimțire că suntem pe marginea prăpastiei

2 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

3 Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor dispăruți

4 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață

5 Imagini de film SF / Americanii implementează sistemul Matrix iar elicopterele militare zboară deja singure