GĂUROAIELE din BIOGRAFIA lui Ponta
Mai sunt câteva ore până la deschiderea secţiilor de votare al primului tur la prezidenţiale şi, prin grija maşinăriei de propagandă securiste care îl păpuşează pe candidatul PSD, care ne intoxică viaţa de ani de zile, am aflat totul despre ceilalţi candidaţi. Nu numai cine sunt şi ce au făcut în viaţă, cu bune şi cu rele, dar şi toate invenţiile pământului, zămislite de cele mai bolnave zone ale minţii unor slugi capabile de orice pentru un bănuţ în plus de la stăpâni.
În schimb, Victor Ponta a refuzat cu nesimţire să recunoască faptul că a fost ofiţer acoperit pentru a mătrăşi un caz de corupţie. Sau măcar că a fost ofiţer acoperit. Nu ne-a spus cine şi ce a făcut în viaţă tatăl său. Nici măcar dacă l-a iubit sau urât. Şi n-a lămurit nici propriul Episod Paris. Când a fugit de acasă abandonând şcoala. Deşi este dreptul nostru legitim să ştim totul din biografia celui care are şanse foarte mari ca în următorii 5 ani să conducă România. Şi este obligaţia lui morală să o facă.
Pe toate le-a corcomelit în cel mai pur stil securist. Cu nesimţirea specifică puiului de viperă din cuibarul comunist. Ba, mai mult decât atât, ne-a mai şi fraierit, făcându-şi păcate de doi lei. Şi-a scos propriul copil în faţă la faza cu ofiţerul acoperit. Acoperindu-se încă o dată. Ca în toate ocaziile în care este prins asupra faptului.
Episodul Fuga la Paris rămâne o enigmă
Conform CV-ul său oficial, Ponta a făcut liceul în perioada 1987-1991. Numai că, așa cum povestea mama sa, Cornelia Naum, pe 28 februarie 2013, Victor Viorel a plecat în 1990 în Franța, unde a rămas 8 luni! “A rămas opt luni la Paris, eu m-am dus la el în noiembrie să-l văd, avea o garsonieră, o mansardă, lângă gară, serviciul oficial la (…) un fel de McDonald’s, avea carnet de cecuri. L-am convins să se întoarcă. (…) A venit în februarie, şi-a dat tezele, Bac-ul, l-a luat”.
Opt luni înseamnă din iunie 1990 până în februarie 1991. Cum anul școlar se încheia pe 15 iunie, e de presupus că elevul Ponta a plecat în Franța în a doua jumătate a lunii iunie 1990. Asta înseamnă că s-a întors spre sfârșitul lunii februarie 1991.
Întrebare: cum e posibil să fi absolvit clasa a XII-a un elev care a lipsit mai mult de jumătate din anul școlar? Din 15 septembrie 1990 până spre sfârșitul lui februarie 1991 sunt cel puțin cinci luni, iar până la sfârșitul anului școlar rămân mai puțin de patru luni!
Așadar, Ponta a lipsit întregul trimestru I, dar și o bună parte din trimestrul II. Regulamentele școlare nu permiteau să absolvi anul școlar dacă ai acumulat sute de absențe și ai ratat toate tezele unui trimestru. O asemenea situație te ducea automat la exmatriculare sau, în cel mai bun caz, la repetarea anului școlar.
Și atunci, cum a fost acceptat Ponta la liceu în februarie 1991? Și când a avut timp să învețe pentru Bacalaureat și pentru admiterea la Facultatea de Drept, după opt luni de boschetăreală prin Paris?
Liceul “Ion Neculce” din București ascunde unul din episoadele tenebroase ale biografiei lui V. V. Ponta. Mitomanul de azi își făcea încălzirea pentru doctoratul și masteratele care aveau să-i aducă o tristă celebritate. Un nenorocit...