Gabriel Zetea, PSD, replică pentru PNL pe subiectul Victor Negrescu

Gabriel Zetea, PSD, replică pentru PNL pe subiectul Victor Negrescu

Strategia PNL pentru a-și justifica eșecurile din alegerile locale e clară: ordinul primit pe unitate e de ATAC LA PSD! Este evident că PNL-istii din Ardeal încearcă să găsească scuze pentru scorurile dezastruoase din județele lor. Liderii liberali din Bistrița, Maramureș, Alba și Satu Mare, în loc să-și accepte greșelile preferă să arunce vina pe PSD, ca și cum noi am fi responsabili pentru scorurile lor lamentabile de la scrutinul din 9 iunie. E destul de amuzant să vezi cum unii dintre ei încearcă disperat să explice conducerii și alegătorilor că alianța cu PSD e de vină pentru eșecurile lor, în loc să admită că poate ar trebui să-și îmbunătățească strategia, scrie președintele ales al CJ Maramureș, Gabriel Zetea, PSD, pe Facebook.

Și să nu uităm nici de Florin Roman care pare să aibă o obsesie de-a dreptul personală legată de PSD și, mai ales, de vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu. Când ajungi să ataci un copil de 11 ani și familia contracandidaților tăi e clar că ai coborât foarte jos, chiar și pentru standardele lui Roman. Omul se laudă că a depus plângeri la Parlamentul European pentru că Victor Negrescu a adus mai multe fonduri europene României – asta da aberație! Să te superi că cineva își face treaba și aduce bani în țară... doar la PNL vezi așa ceva!

Victor Negrescu, spre deosebire de unii, și-a dedicat întreaga carieră promovării României pe plan extern, iar alegerea sa ca vicepreședinte al Parlamentului European este o realizare de care țara noastră ar trebui să fie mândră. Dar, desigur, când nu ai altceva de arătat în afară de o „carte” nescrisă și obișnuința de a te fotografia în prosop, e ușor să-ți îndrepți frustrările către cei care chiar fac ceva pentru România.

Le transmitem partenerilor noștri de coaliție un mic sfat: nu e indicat să preluați obsesiile personale ale domnului Roman. Un partid care se respectă nu poate fi părtaș la astfel de atacuri ridicole și lipsite de substanță. Noi suntem aici pentru a reprezenta România cu profesionalism, nu pentru a ne pierde vremea cu răfuieli personale. Este timpul să lăsăm teatrul ieftin și să ne concentrăm pe ceea ce contează: să facem politică serioasă și să guvernăm cu decență, pentru oameni.

Deputatul PNL Florin Roman, vicepreședinte al partidului, se opune, miercuri, pe contul său de Facebook, nominalizării europarlamentarului PSD Victor Negrescu drept comisar european al României, numele acestuia fiind vehiculat informal cu prima șansă să fie propus de Guvern.
 
„Sper ca nominalizarea lui Victor Negrescu ca și comisar european, ceea ce a făcut și Viorica Dancila, este o glumă. Una proasta! Negrescu este cel care a promovat și susținut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea. Adică este persoana care poate pune România pe harta LGBT din Europa! Eu sper ca Biserica Ortodoxă și românii să reacționeze și să înțeleagă ce ne paște cu dl Negrescu desemnat comisar european!”, a scris liberalul.

„Șocant este și faptul ca dl Negrescu este cel care a încercat scoaterea MCV după celebra ordonanță 13 și modificarea codurilor penale, ce au scos lumea în stradă, la uriașe proteste, în toată țara. Noroc ca cei de la Comisia Europeană l-au trimis acasă, cu coada între picioare”, a adăugat Florin Roman.

Data limită până la care România trebuie să trimită doi candidați pentru postul de comisar european erste 30 august. Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, recent, cu privire la varianta ca europarlamentarul Victor Negrescu să fie comisar european, că acesta reprezintă ”una dintre opţiuni”. Atributul desemnării comisarului european este al prim-ministrului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Noile cupoane vor arăta foarte diferit în funcție de stadiul de cotizare / Cu cât vor crește exact pensiile după recalculare

2 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

3 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

4 VIDEO Ce-i face un ucrainean drogat cu ciuperci unei rusoaice

5 Foarte interesante amănunte...