Gabi Tamaș, periculos și într-un amical: i-a rupt piciorul directorului sportiv de la FC Botoșani!

Gabi Tamaș, periculos și într-un amical: i-a rupt piciorul directorului sportiv de la FC Botoșani!

Gabi Tamaș (40 de ani) s-a lăsat de sportul de performanță, după o carieră impresionantă în care, din păcate, a avut foarte multe derapaje. Cele mai mult au fost bahice. Nu o dată s-a întâmplat ca stoperul de 1,88 de metri să meargă la antrenamente sub influența băuturilor alcoolice.

Gabi Tamaș. FOTO: Arhiva Adevărul

Gabi Tamaș. FOTO: Arhiva Adevărul

Când vedem la ce formații a evoluat Tamaș, Celta Vigo, Auxerre sau Galatasaray, ne dăm seama ce calitate a avut, ca fotbalist, de a ajuns atât de sus, în ciuda faptului că n-a fost un etalon al profesionalismului.

După retragerea din activitate, Tamaș a devenit director sportiv la Concordia Chiajna. Din această postură, el a participat la un curs de formare pentru directorii sportivi, organizat de Federația Română de Fotbal. Evenimentul de la Constanța a fost urmat de un meci amical, o miuță, iar aici s-a petrecut un accident cu Tamaș în prim-plan.

În timpul partidei, Tamaș a „reușit“ să-i provoace o fractură de tibie și peroneu lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani! Potrivit prosport.ro, acesta se va opera la București, iar Tamaș, extrem de afectat de acest incident, a luat deciza de a plăti, integral, costurile oprerației.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple”

2 Când candidezi doar la prostie, nu la președinție...

3 VIDEO O simplă povestioară din Ucraina...

4 DOCUMENT Laura Vicol demisionează de la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților, după scandalul Nordis

5 „Vorbim despre 100.000 de oameni uciși” / Disputa care amenință să distrugă relațiile dintre Ucraina și unul dintre cei mai mari aliați ai săi în lupta …