FRF, primul antrenor contactat pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu

FRF, primul antrenor contactat pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu

Naționala României nu mai are antrenor după încheierea parcursului la Euro 2024, iar speranțele FRF stau în convingerea lui Edi Iordănescu de a semna un nou contract. Totuși, dacă discuțiile nu se vor concretiza, președintele Răzvan Burleanu a pregătit un plan B și a contactat primul antrenor, pe Mirel Rădoi.

Edi Iordănescu se află în vacanță. Foto Facebook

Edi Iordănescu se află în vacanță. Foto Facebook

Răzvan Burleanu speră să-l convingă pe Edi Iordănescu să rămână în continuare selecționerul echipei naționale a României, dar pregătește în paralel și o variantă de rezervă în cazul în care nu va ajunge la o înțelegere cu acesta, scrie Fanatik . Alegerea conducerii FRF este fostul selecționer Mirel Rădoi, căruia i-a propus să revină pe banca echipei naționale.

Mirel Rădoi a mai pregătit naționala în urmă cu 3 ani

În vârstă de 43 de ani, Rădoi s-a mai aflat pe banca tehnică a naționalei în perioada 26 noiembrie 2019 – 30 noiembrie 2021, dar a plecat după ce nu a reușit calificarea la Cupa Mondială din 2022. După despărțirea de ”tricolori”, el a preluat formația Universitatea Craiova, dar a plecat după doar 4 luni din cauza unor conflicte cu jucătorii. Apoi, el a mai pregătit formațiile Al Tai, Al Bataeh și Al Jazira din zona Golfului.

Președintele Răzvan Burleanu a solicitat o întâlnire în viitorul apropiat cu Rădoi pentru a discuta față în față cu acesta posibilitatea de a prelua din nou prima reprezentativă. Totuși, prima opțiune a FRF este Edi Iordănescu. Deși pe 23 iulie este programată întrunirea Comitetului Executiv, unde este așteptat să fie făcut un anunț în privința băncii tehnice a naționalei, antrenorul României de la Euro 2024 a plecat vacanță împreună cu familia. El este așteptat să revină în țară și să-i comunice lui Răzvan Burleanu decizia pe care a luat-o.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii