Fratele vitreg copiilor dispăruți ai milionarului Adrian Marțian: „E o manevră a tatălui meu, e o regie și nu crede nimeni”

Fratele vitreg copiilor dispăruți ai milionarului Adrian Marțian: „E o manevră a tatălui meu, e o regie și nu crede nimeni”

Cei trei frați cu vârste de 11, 9 şi 7 ani, care dispărut luni, 14 octombrie sunt căutați în continuare de autorității, fiind dați în urmărire internațională. Fratele vitreg al celor trei, fiul cel mare al omului de afaceri, susține că tatăl său, Adrian Marțian i-a ascuns, fiind convins că „este o regie”.

Adrian, fiul milionarului Adrian Marțian FOTO: Captura video

Adrian, fiul milionarului Adrian Marțian FOTO: Captura video

Adrian Marțian Jr., fiul milionarului Adrian Marțian, a făcut declarațiile la Antena 3 CNN.

„Singurul meu mesaj e să știe că știe cine e și că nu o să scape niciodată cu ilegalitățile astea. Frații mei, dragii mei, nu vrea nimeni să vă facă niciun rău. Ascultați-ne, știți foarte bine că tata v-a învățat și v-a spus niște lucruri pe care le repetați. Gândiți-vă că poate realitatea are două fețe și voi știți doar una”, a transmis Adrian Marțian Jr.

Acesta este convins că cei mici au fost luaţi de tatăl său.

„Toată chestia asta e o regie și nu crede nimeni, adică e o prostie ce a făcut taică-miu și nu cred că el se aștepta să ia o așa amploare toată situația. Cu siguranță în preajma tatălui meu sunt. Nu cred că i-a putut scoate din țară”, susține fiul milionarului.

Afaceristul Adrian Marțian, cel care a anunțat, luni, dispariția copiilor, și-a acuzat fosta soție de tratamente inumane asupra copiilor.

Luni și marți, polițiștii au continuat căutările celor trei copii și au chemat-o la audieri pe Roxana Marțian, mama celor trei copii.

Cei doi foști soți s-au judecat și în Spania pentru custodia copiilor, iar în urma altor procese la instanțele din România, ambii părinți au pierdut custodia copiilor, Adrian Marțian având interdicție să se apropie de copii la o distanță mai mică de 150 de metri, susține fiul său.

Adrian Marțian, fratele celor trei copii, și tatăl său. Sursa: Facebook / clujust - Youtube

Adrian Marțian, fratele celor trei copii, și tatăl său. Sursa: Facebook / clujust - Youtube

Cei doi au intrat într-un conflict, în septembrie, când tânărul a ridicat o dronă pentru a-l filma pe tatăl său în compania minorilor, în locuința din Simeria.

Rania Adriana, Raisa Antonia şi Antonio Adrian au 11, nouă şi șapte ani şi au dispărut pe 14 octombrie, fix cu o zi înainte ca magistraţi ai Curţii de Apel Alba Iulia să se pronunţe definitiv asupra plasamentului de urgenţă.

Tot marți, la IPJ Hunedoara a ajuns un filmuleț în care cei trei copii au transmis că sunt în siguranță.

Autoritățile fac apel la populație să ajute la găsirea minorilor FOTO IPJ Hunedoara

Autoritățile fac apel la populație să ajute la găsirea minorilor FOTO IPJ Hunedoara

„15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăștia ne-au mințit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă…. Suntem bine, oamenii ăștia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine. Noi vrem la tati, să fim toți trei. Noi îl iubim pe tati și oamenii ăștia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, a spus fata cea mare, într-un mesaj publicat într-un videoclip pe Youtube.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul raport ING Bank despre PIB-ul României / Alții mint cu nesimțire că suntem pe marginea prăpastiei

2 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

3 Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor dispăruți

4 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață

5 De citit această analiză sovietică din anii '80 despre Israel și Orientul Mijlociu