Francezul acuzat că și-a drogat soția ar fi lăsat un bărbat seropozitiv să o violeze de șase ori. „Nimeni nu a făcut nimic ca să oprească acest lucru”

Francezul acuzat că și-a drogat soția ar fi lăsat un bărbat seropozitiv să o violeze de șase ori. „Nimeni nu a făcut nimic ca să oprească acest lucru”

Soțul francez, în vârstă de 71 de ani, acuzat că și-a drogat și violat soția timp de aproape 10 ani, ar fi lăsat și un bărbat infectat cu HIV să o abuzeze.

Femeia nu a știut că era supusă unor abuzuri sexuale Foto: Captură Video Youtube

Femeia nu a știut că era supusă unor abuzuri sexuale Foto: Captură Video Youtube

Femeia era atât de puternic sedată încât nu a conștientizat niciodată că era supusă unor abuzuri sexuale. Aceasta ar fi fost violată de peste 70 de străini în timp ce era inconștientă. A fost abuzată de cel puțin șase ori de o persoană cunoscută ca fiind infectată cu HIV, a mărturisit femeia, conform New York Post.

Gisele Pelicot, în vârstă de 72 de ani, a detaliat drama prin care a trecut. Femeia a flat cu groază soțul ei, Dominique Pelicot, acum în vârstă de 71 de ani, ar fi adus zeci de bărbați pentru a o viola de aproape 100 de ori în casa lor timp de aproape un deceniu.

Viața mea a fost în pericol, dar nimeni nu a făcut nimic ca să oprească acest lucru”, a declarat Gisele în fața judecătorului, cu privire la abuzul care i-a fost provocat între 2011 și 2020.

Femeia susține că a fost abuzată și de un bărbat seropozitiv. „Am fost testată pentru HIV, deoarece un bărbat care a venit (să mă violeze n. red.) de șase ori era seropozitiv”, a adăugat ea. „Din fericire, nu am luat. Dar nu o dată domnul Pelicot și-a spus: «Am mers prea departe»”, a spus ea. „Nu a arătat nicio milă, nicio milă”, a mai precizat femeia.

Bătrâna a mărturisit, de asemenea, că a aflat că era purtatoare de cel puțin patru infecții cu transmitere sexuală până când abuzul prin care a trecut a ieșit la iveală.

„Am fost sacrificată pe altarul viciului”

Gisele, care a renunțat la dreptul la anonimat și la un proces cu ușile închise, a fost atât de puternic sedată cu somnifere zdrobite, încât nici măcar nu era conștientă de atacurile bolnave la momentul respectiv, au spus procurorii.

Dominique Pelicot și alți 50 de bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 74 de ani, sunt judecați pentru presupusul complot de viol. Poliția crede că Gisele a fost violată fără să știe de cel puțin 92 de ori de cel puțin 72 de bărbați diferiți.

Soțul ei ar fi aplicat o listă de reguli pentru bărbați pentru a se asigura că ea rămâne inconștientă în timpul abuzului - inclusiv interzicerea acestora să se parfumeze sau să fumeze, potrivit procurorilor.

Un francez și-a drogat și violat soția timp de aproape 10 ani Foto: Colaj The Sun

Un francez și-a drogat și violat soția timp de aproape 10 ani Foto: Colaj The Sun

„Am fost sacrificată pe altarul viciului”, a spus Gisele în timp ce depunea mărturie în a treia zi a procesului. „M-au privit ca pe o păpușă de cârpă, ca pe un sac de gunoi.”

Cazul a ieșit la lumină în septembrie 2020, după ce un agent de securitate l-a surprins pe Pelicot filmând fustele femeilor într-un centru comercial. O anchetă ulterioară a descoperit mii de fotografii și videoclipuri cu Gisele inconștientă și violată la casa cuplului, susțin procurorii.

Gisele are trei copii împreună cu soțul său. După 50 de ani de căsnicie, aceasta a părăsit casa familiei cu două valize. De atunci, ea susține că: „Nu mai am o identitate. Nu știu dacă îmi voi reveni vreodată”.

Bătrâna a spus instanței că speră că mărturia ei va scuti alte femei de încercări similare. Procesul este așteptat să dureze până în luna decembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

2 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

3 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare

4 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

5 „Americanii ar putea distruge toate locurile de lansare nucleară ale Rusiei și Chinei și asta nu e bine”