Fotografia monstrului din Loch Ness făcută de o fetiță, „cea mai bună imagine” din ultimii ani

Fotografia monstrului din Loch Ness făcută de o fetiță, „cea mai bună imagine” din ultimii ani

Fotografia monstrului din Loch Ness făcută de o fetiță, „cea mai bună imagine” din ultimii ani, din patru ce au intrat în competiție.

Charlotte Robinson stătea la Loch Ness Highland Lodges din Invermoriston Nack în 2018, când ceva a apărut în apă la 15 metri de mal.

Luând repede aparatul de fotografiat, Charlotte a reușit să facă o poză cu o siluetă ciudată a unui animal ce a ieșit la suprafață timp de un minut, înainte de a dispărea din nou.

Charlotte, 12 ani, era în vacanță cu părinții ei, Kat și Dave, când incidentul a avut loc într-o seară, în jurul orei 19:00.

Descriind momentul în care s-a întâlnit față în față cu „Nessie”, Charlotte a explicat că a realizat că a fost „ceva” acolo.

„Era ceva în apă la aproximativ 15 metri de țărm. Am făcut o fotografie. Avea gâtul lung și capul în formă de cârlig. Era negru. Nu știu cât de departe era de apă. Nu mă pricep să apreciez distanțele”, a relatat Charlotte, potrivit Daily Mail .

„Dar după aproximativ un minut a dispărut și apoi a revenit din nou într-un alt loc. A durat mai puțin de un minut a doua oară.”

Fotografia a fost primită cu entuziasm de comunitatea de observatori Nessie, inclusiv de cel mai longeviv vânător, Steve Feltham, 55 de ani, care și-a petrecut ultimii 27 de ani urmărind lacul pentru a surprinde monstrul.

„Sunt total încântat de această fotografie – este cea mai bună din ultimii ani”, a declarat Feltham, care deține recordul mondial Guinness pentru cea mai lungă veghe continuă la vânătoare de monștri din Loch Ness, Scoția.

Începe cea mai mare vânătoare

Cea mai mare vânătoare pentru a găsi monstrul din Lock Ness începe în acest weekend, fiind așteptați ca pasionații Nessie din întreaga lume să vină la locașul monstrului.

Centrul Loch Ness și Loch Ness Exploration, o echipă de cercetare independentă, vor cerceta apele în căutarea fiarei folosind drone cu camere cu infraroșu și detectoare subacvatice, în cea mai mare căutare de când Biroul de Investigare a Loch Ness studiază lacul, din 1972.

Camere de luat vederi au fost instalate de-a lungul țărmurilor, pasionați din întreaga lume putând participa la supraveghere, pentru a surprinde o mișcare sau chiar o apariție a creaturii legendare.

Drone ce folosesc camere cu infraroșu vor capta imagini termice sub apă, iar un hidrofon va fi folosit pentru a detecta semnalele acustice.



populare
astăzi

1 Greu de crezut așa ceva, dar...

2 Culisele picante din spatele așa-zisei crize dintre partidele „condamnate” să împartă un ciolan mai auster

3 VIDEO Singura întrebare care l-a făcut pe Putin să tușească...

4 DOCUMENT Pensiile rămân înghețate o perioadă, salariile bugetarilor la fel, dar pentru întreg anul viitor / Toate modificările importante

5 Amușinarea lui Orban pe la București arată că pe măsură ce se blochează colaborarea energetică cu Ucraina, cu atât devine mai importantă cea cu Români…