Fotogalerie de la nunta lui Ianis Hagi...

Fotogalerie de la nunta lui Ianis Hagi...

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi şi component al „Generaţiei de Suflet” a fotbalului românesc, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase, duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală.

Ceremonia a fost una relativ restrânsă, cu familiile şi apropiaţii celor doi. Printre cei prezenţi s-a numărat Mircea Geoană.

Mireasa a purtat o rochie cu trenă lungă şi un voal spectaculos, iar Ianis a optat pentru o ţinută cu pantaloni negri şi sacou alb, notează agenția New.ro.

Conform A1.ro, Ianis şi Elena i-au ales ca naşi pe Naciadis Costel si Andreea, un cuplu de afacerişti din Constanţa, Costel fiind fiul lui Tănase Naciadis, naşul lui Gică Hagi.

Cei doi s-au cununat civil în ziua de Crăciun anul trecut, eveniment la care au participat 400 de invitaţi.

Petrecerea de nuntă va avea loc la Palatul Ştirbey, din Buftea, începând cu ora 19.00. Sutele de invitaţi se vor delecta în ritmurile muzicii machedoneşti a trupei Pindu, dar şi pe muzica Corneliei Rednic, a lui Smiley şi a unei formaţii din Grecia.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie în iunie 2023, la Paris. Elena Tănase are 24 de ani şi este din Constanţa, fiind de origine aromână.

Ianis Hagi şi Elena s-au căsătorit religios chiar în ziua în care la Berlin se dispută finala Campionatului European de fotbal între Spania şi Anglia. România, cu Ianis Hagi în componenţă, a ajuns până în optimil de finală ale turneului din Germania.

Ianis şi soţia sa au fost prezenţi, miercuri, la nunta lui Denis Drăguş cu Vanessa, unde tânărul fotbalist a venit cu un noul look, el apârând cu părul scurt.

După nunţile lui Ianis şi Denis, urmează o altă nuntă a unui component al Generaţiei de Suflet: Andrei Burcă urmând să se căsătorească marţi cu iubita sa, Mara.



Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii