Fotbal: Răzvan Marin, decis să se impună în acest sezon la Ajax

Fotbal: Răzvan Marin, decis să se impună în acest sezon la Ajax

Mijlocaşul român Răzvan Marin este decis să se impună în acest sezon în cadrul echipei olandeze de fotbal Ajax Amsterdam, a declarat antrenorul ''lăncierilor'', Erik ten Hag, citat de televiziunea olandeză NOS.

"Am văzut lucruri bune din partea sa. Un nou sezon, o nouă şansă pentru el. Am văzut că are mai multă încredere în el, ca şi alţi jucători'', a afirmat tehnicianul după meciul amical câştigat de Ajax cu Waalwijk, scor 6-1, în care internaţionalul român a evoluat în primele 45 de minute.

''Pentru jucătorii transferaţi, întotdeauna al doilea sezon e mai bun, deoarece au timp să adopte filosofia clubului. E nevoie de timp pentru asta, iar în echipele de top nu există mereu răbdare'', a explicat ten Hag.

Marin, transferat vara trecută de Ajax de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro, nu a avut un sezon prea bun, petrecând cea mai mare parte a timpului pe banca de rezerve.

Răzvan Marin ar fi putut ajunge în această vară la FC Bruges, dar a rămas la Ajax, precizează portalul belgian Walfoot.be.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite