Fotbal: R. Lucescu (PAOK) - Tata mi-a spus că a fost cel mai greu meci din viaţa lui

Fotbal: R. Lucescu (PAOK) - Tata mi-a spus că a fost cel mai greu meci din viaţa lui

Antrenorul echipei de fotbal PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a declarat că partida din deplasare cu Spartak Moscova, în urma căreia a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, a fost pentru tatăl său, Mircea Lucescu, cel mai greu meci din viaţa lui.

Selecţioner al echipei naţionale a Turciei, Mircea Lucescu, a fost prezent, marţi seara, la Moscova unde a urmărit partida Spartak - PAOK Salonic, scor 0-0.

"Tata mi-a spus că a fost cel mai greu meci din viaţa lui. Şi i-am răspuns că e bine că acum vede şi el cum e să priveşti un meci în care nu eşti implicat, dar cineva foarte apropiat este acolo, în mijlocul luptei. Însă eu sunt foarte bucuros că a fost azi aici. Noi avem o legătură foarte puternică, iar eu sunt un fiu foarte fericit", a afirmat Lucescu în conferinţa de presă de după partidă transmisă pe contul oficial de YouTube al grupării elene.

"Acest rezultat de egalitate este mai mult decât o victorie pentru noi, este o mare calificare. Este adevărat că ieri am spus că am venit aici să câştigăm, şi chiar am venit să câştigăm. Am avut numeroase ocazii, dar atunci când nu reuşeşti să înscrii, în ultimele 10-15 minute e normal să faci un pas înapoi pentru că apare acea teamă de a pierde calificarea. Pe acest final de meci ei ne-au pus unele probleme în special în urma acelor mingi lungi aruncate spre careul nostru, însă am reuşit să obţinem acest rezultat de egalitate. Poate că suporterii ruşi nu consideră că au văzut un meci bun pentru că Spartak a pierdut calificarea. Însă din punctul meu de vedere cred că ne-am creat multe ocazii, puteam marca de câteva ori şi nu le-am permis adversarilor să fie periculoşi decât pe final prin acele mingi lungi. De aceea consider că am meritat cu siguranţă calificarea în play-off", a adăugat Răzvan Lucescu.

Întrebat ce părere are despre Benfica Lisabona, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, antrenorul a răspuns: "Zilele care urmează sunt importante pentru noi pentru a ne recupera şi a ne recăpăta acea prospeţime în joc. Suntem însă o echipă puternică, avem o mentalitate foarte bună şi oriunde mergem ne dorim doar să câştigăm. Intrăm de fiecare dată cu această atitudine şi vom continua în acest fel. Dar mai întâi îmi voi îmbrăţişa soţia, voi petrece seara de miercuri cu ea, iar apoi mă voi gândi şi la partida cu Benfica Lisabona".

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, marţi, după ce a terminat la egalitate cu Spartak Moscova, 0-0, în deplasare, în manşa secundă a turului al treilea preliminar. Vicecampioana Greciei câştigase în prima manşă cu scorul de 3-2.

În play-off-ul competiţiei, formaţia greacă va întâlni Benfica Lisabona (Portugalia). AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite