Fotbal: Jose Mourinho va încasa un salariu anual de 15 milioane lire sterline la Tottenham

Fotbal: Jose Mourinho va încasa un salariu anual de 15 milioane lire sterline la Tottenham

Tehnicianul portughez Jose Mourinho va încasa un salariu anual de 15 milioane lire sterline, conform contractului pe trei ani şi jumătate semnat cu Tottenham Hotspur, relatează ziarul englez Daily Mail.

Mourinho, demis anul trecut de Manchester United, îl înlocuieşte la Spurs pe argentinianul Mauricio Pocchetino, care primea un salariu de două ori mai mic decât al portughezului.

Practic, Mourinho devine al doilea cel mai bine plătit antrenor din Premier League, după Pep Guardiola (Manchester City), al cărui salariu după ce a câştigat două titluri este estimat între 15 şi 20 milioane lire sterline.

Tottenham s-a despărţit marţi seara de antrenorul Mauricio Pochettino, cel care a ocupat banca tehnică a lui Spurs începând din 2014.

Debutul lui Mourinho pe banca tehnică va avea loc sâmbătă, pe terenul echipei West Ham United, în etapa a 13-a a Premier League.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite