Fostul șef din Shin Bet explică ce se află în spatele amenințărilor lui Erdogan la adresa Israelului: fiul său este căsătorit cu fiica unui arab israelian, lider al Frăției Musulmane

Fostul șef din Shin Bet explică ce se află în spatele amenințărilor lui Erdogan la adresa Israelului: fiul său este căsătorit cu fiica unui arab israelian, lider al Frăției Musulmane

Gonen Ben Itzhak, fost șef din Shin Bet, a declarat într-un interviu pentru RFI, că fiul președintelui Turciei, Recept Erdogan, este căsătorit cu fiica unui arab israelian, lider al Frăției Musulmane în Israel.

 Gonen Ben Itzhak, fost șef din Shin Bet/ FOTO: Facebook

Gonen Ben Itzhak, fost șef din Shin Bet/ FOTO: Facebook

„Erdogan face parte din Frația Musulmană. Este un lider foarte important în Frăția Musulmană. Erdogan are legături de familie cu Israelul. Poate că nu mulți știu acest lucru, dar fiul lui Erdogan este căsătorit cu fiica numărul doi din Frăția Musulmană din Israel, un israelian arab care locuiește în nord și se numește Kamal Hatib. Așa că are și legături de familie cu Israelul.

Și de mulți ani, el găzduiește Hamas în Turcia. Și de fapt, în Turcia de astăzi, ofițeri ai Hamas organizează acte de terorism contra Israelului. Asta este realitatea. Erdogan crede că va realiza ceea ce își dorește, ceea ce nu este foarte departe de ceea ce își dorește Iranul, folosind Hamas împotriva Israelului. Și este foarte păcat, pentru că îmi amintesc de vremuri mai bune privind relația cu Israel“, a spus Itzhak.

Fost agent de informații în Shin Bet (serviciul de informații interne al Israelului) Ben Itzhak l-a avut ca informator pe fiul unui co-fondator Hamas, pentru a preveni atacurile din Cisiordania ocupată.

„Problema lui Erdogan este o problemă religioasă. Nu este o problemă politică. Ideea este că, până la urmă, oamenii care susțin filozofia Frăției Musulmane nu vor creștini în lume. Ei nu vor evrei în lume. Ei vor o singură națiune, o națiune musulmană care este guvernată de legea religioasă a islamului. Asta vrea Erdogan. Lupta împotriva creștinismului este dificilă pentru că sunt mulți creștini. Să lupți cu evreii este mai ușor pentru că nu sunt atât de mulți, deci începe cu evreii, îi este mai ușor. Israelul este o țară mică. Avem o armată puternică. Dar, până la urmă, Israelul este mic și sunt mulți, mulți, mulți musulmani.

Deci exact asta își dorește. El vrea ceea ce vor toți oamenii care strigă Palestina Liberă. Când spui Palestina Liberă, spui de fapt, că evreii nu au ce căuta în Israel. El vrea să dispară evreii exact așa cum Hitler a vrut să-i extermine pe toți evreii din Europa și din întreaga lume. Este exact ceea ce își dorește și Erdogan.

Nu sunt deloc un susținător al lui Benjamin Netanyahu, de fapt sunt unul dintre liderii mișcării de protest împotriva lui Netanyahu. Dar când Erdogan îl numește pe Netanyahu - Hitler, este foarte ironic, pentru că, practic, Erdogan vrea să-i omoare pe toți evreii exact așa cum și-a dorit Hitler și a încercat să-i omoare pe toți evreii din întreaga lume. Deci poate că Erdogan este noul Hitler“, spune fostul șef al Shin Bet.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit