Fostul iubit al prințesei Beatrice a Marii Britanii a murit din cauza unei supradoze cu un nou drog de stradă letal, amestecat cu cocaină și ketamină

Fostul iubit al prințesei Beatrice a Marii Britanii a murit din cauza unei supradoze cu un nou drog de stradă letal, amestecat cu cocaină și ketamină

Fostul playboy al prințesei Beatrice, Paolo Liuzzo, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce a luat o supradoză de noul drog de stradă letal benzo-dope, amestecat cu cocaină și ketamină, dezvăluie autopsia.

Printesa Beatrice a Marii Britanii a avut o relație cu Paolo Liuzzo FOTO: Arhivă, Adevărul

Printesa Beatrice a Marii Britanii a avut o relație cu Paolo Liuzzo FOTO: Arhivă, Adevărul

Fostul playboy al prințesei Beatrice a Marii Britanii avea în organism un nou drog de stradă mortal atunci când a murit de supradoză într-o cameră de hotel din Miami, dezvăluie în exclusivitate DailyMail.com.

Paolo Liuzzo, în vârstă de 41 de ani, a fost testat pozitiv la ketamină, cocaină, fentanil și bromazolam - un nou și puternic depresiv legat de o serie de decese în SUA, potrivit raportului de autopsie.

Fentanilul și bromazolamul sunt din ce în ce mai des combinate de traficanți pentru a produce „benzo-doping”, potrivit unui raport din 2022 al Departamentului de Justiție al SUA.

Amestecul puternic s-a dovedit a fi prea mult chiar și pentru un consumator experimentat de substanțe, Liuzzo, care a cedat din cauza „toxicității acute combinate a drogurilor”, se arată în autopsie.

Paolo Liuzzo FOTO: shuterstock

Paolo Liuzzo FOTO: shuterstock

A fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel

Pe 7 februarie, el a fost găsit fără reacție de către personal în camera sa de 140 de dolari pe noapte, situată la etajul zece al hotelului citizenM Miami Worldcenter și a fost declarat mort la ora 15:34.

„Poliția a confiscat de la fața locului o cantitate mare de accesorii pentru droguri. Conform poliției, nu existau semne de traumă sau de joc necurat”, se arată în raportul medicului legist.

În raport se menționa că Liuzzo avea antecedente de depresie, dar nu și-a exprimat niciodată gânduri suicidare sau nu a încercat să se sinucidă înainte, potrivit mamei sale. S-a stabilit că moartea sa a fost un accident.

Bromazolamul, o benzodiazepină sintetică, a fost creat în 1976 ca sedativ, relaxant muscular și posibil tratament pentru epilepsie. Acesta a reapărut ca drog de marcă în Suedia în urmă cu aproximativ un deceniu, fiind vândut sub formă de pudră, pastilă sau gumă, provocând delir, halucinații și chiar comă la consumatori.

Liuzzo, din Woodbury, New York, era considerat un tânăr social elegant la momentul idilei sale cu Beatrice. La acea vreme, ea avea 17 ani, iar el 24 de ani.

El și prințesa au ținut relația secretă timp de aproape un an, dar s-au despărțit în mai 2006, când au apărut informații despre acuzația de omor prin imprudență, făcând senzație.

Părinții ei, Prințul Andrew și Sarah Ferguson, Ducesa de York, nu s-au opus totuși cuplului - aceasta din urmă spunând: „Cu toții avem propriile noastre drumuri și trebuie să ne învățăm drumul, dar Beatrice este o fată sensibilă, care va împlini în curând 18 ani, cu mulți prieteni, inclusiv Paolo”.

Cu trei ani înainte de relația lor, el a fost acuzat de uciderea prin imprudență, în 2002, a lui Jonathan Duchatellier, un coleg de facultate de la Colegiul Sfintei Cruci.

În 2009, a fost acuzat în Australia pentru că a intrat cu un Audi de 90.000 de dolari în semafoare, pentru posesie de cocaină și pentru că nu a plătit masa și cazarea la un cazinou.

În ultimii ani, Liuzzo s-a prezentat ca fiind consultant în domeniul artei și a locuit într-un apartament de 3.700 de dolari pe lună în centrul orașului Miami .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii