Fortificație de aproximativ 2 kilometri, construită în estul Ucrainei

Fortificație de aproximativ 2 kilometri, construită în estul Ucrainei

O fortificație de aproximativ 2 kilometri a fost construită în afara orașului Hirske, în estul Ucrainei. Zona este controlată de ruși, Imaginile au fost făcute publice de Maxar Technologies.

Foto Maxar technologies

Foto Maxar technologies

Fortificația a fost construită de grupul de mercernari Wagner și este formată din patru rânduri de piramide de ciment. Scopul acestei fortificații este de a opri tancurile ucrainene și alte vehicule militare să înainteze spre est. În spatele fortificației a fost săpat și un șanț, potrivit CNN.

Imaginile din satelit de la Agenția Spațială Europeană arată cum a fost săpat șanțul din spatele fortificației anti-tanc. Săparea acestui șanț s-a realizat în două părți. Prima parte a fost săpată dela data de 25 septembrie, în timp ce a doua secțiune a fost săpată de la începutul acestei luni.

Fortificația de piramide din ciment FOTO RIA/FAN

Fortificația de piramide din ciment FOTO RIA/FAN

Presa din Rusia s-a referit de mai multe ori la locul în care a fost construită fortificația ca fiind "Linia Wagner". Astfel, au făcut referire la grupul mercenar rus Wagner. Fortificația îi ajută pe ruși doar pe o distanță de aproximativ 2 kilometri. Acest lucru nu îi împiedică pe ucraineni să avanseze în jurul fortificației.

Potrivit tabloidului rus RIA/FAN grupul Wagner va continua să construiască linia de apărare a rușilor până se va întinde de la granița de est la Kreminna și apoi spre sud până la Svitlodarsk.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite