Florin Piersic: „De ce și de la cine să îmi iau adio?”. Ce i-a spus celebrul actor lui Dan Negru

Florin Piersic: „De ce și de la cine să îmi iau adio?”. Ce i-a spus celebrul actor lui Dan Negru

După ce anul acesta s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate, situația sa medicală necesitând internarea în patru spitale din țară, actorul Florin Piersic a infirmat zvonurile că ar organiza un spectacol de adio.

Actorul Florin Piersic. FOTO Arhivă

Actorul Florin Piersic. FOTO Arhivă

Dan Negru a publicat, azi, pe contul lui de Facebook un mesaj audio al artistului pentru fanii care l-au susținut în perioada dificilă pe care a traversat-o, iar exclusiv pentru Click! , vedeta Kanal D a vorbit despre relația de suflet cu legendarul actor.

„De ce și de la cine să îmi iau adio?”

În mesajul transmis fanilor prin intermediul lui Dan Negru, Florin Piersic a mărturisit că se recuperează și că se simte chiar foarte bine. Celebrul actor a negat zvonul că ar pregăti un spectacol de retragere din activitatea artistică, anul viitor, de ziua lui de naștere.

„De ce și de la cine să îmi iau adio? Eu nu vreau să îmi iau rămas bun și adio de la nimeni! Sunt bine, doresc foarte tare să apar în luna ianuarie pe scenă. Sper, dar nu că sper, sunt sigur că o să vin și la tine, Dane, în emisiune, dar și pe scenă, vreau să vorbesc cu publicul, să mă întâlnesc cu el”, a spus Florin Piersic în mesajul audio postat de Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru: „Florin Piersic m-a învățat bunătatea”

Vedeta TV a mărturisit că are o relație de prietenie specială cu Florin Piersic.

„Florin m-a învățat bunătatea. Când tata s-a stins de cancer și era în faza finală, Florin mă suna în fiecare dimineață la 9.00, ca să mă întrebe cum se simte tata”, a mărturisit Dan Negru, exclusiv pentru Click!

Articolul integral, în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

3 Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța cu sânge rece. Concubina criminalului și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați

4 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

5 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze