Florin Niță, monument de modestie. Unde își petrece vacanța cel mai bun om al României la Euro 2024

Florin Niță, monument de modestie. Unde își petrece vacanța cel mai bun om al României la Euro 2024

Florin Niță a fost cel mai bun tricolor la Euro 2024, iar poveștile sale scoase la iveală în presă de-a lungul turneului din Germania au impresionat o țară întreagă. Portarul a rămas cu picioarele pe pământ și după Campionatul European și a ales să meargă în vacanță în Thassos, insula preferată a românilor cu venituri medii.

Florin Nita familie Instagram

Florin Niță, soția Laura și cei doi copii se relaxează în Thassos. Foto Instagram

La întoarcerea din Germania, Florin Niță și-a luat familia și a plecat în vacanță. N-a ales-o destinație scumpă, gen Mykonos (unde sunt deja trei români , Dennis Man, Valentin Mihăilă și Horațiu Moldovan), ci a preferat să meargă în locul preferat de concediu al românilor, alături de Laura, soția sa, și cei doi copii ai lor.

În timpul vacanței, Florin Niță încearcă să-și găsească și o echipă la car să joace în sezonul viitor, după ce i-a expirat contractul cu Gaziantep. Turcii îl vor în continuare, dar îi oferă un salariu foarte mic în comparație cu pretențiile tricolorului, astfel că el mai are și varianta unei echipe din Arabia Saudită.

Florin Niță, mulțumiri pentru dragostea fanilor

Florin a dezmințit oferta, catalogată ca fiind fabuloasă, venită din partea turcilor de la Gaziantep. „În ultimele zile s-au scris multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați făcut pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care vor rămâne în inimile noastre și în istorie, pentru că am văzut de ce iubim România! Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță!”, a precizat el pe Instagram.

Încă e în top la Euro 2024

Portarul a fost cel mai bun om al României la Campionatul European de Fotbal, el figurând chiar și după eliminarea României de la Euro în topul goal-keeperilor cu cele mai multe intervenții salvatoare la turneul final. Florin Niță a avut 16 parade eficiente și doar Mamardashvili (Georgia), cu 29 de intervenții este peste el. La egalitate cu portarul naționalei sunt Maignan (Franța) și Verbruggen (Olanda), care mai sunt însă în competiție și îl pot depăși.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii