Florin Niță, erou la arabi, chiar dacă a luat 4 goluri. Echipa lui Cosmin Contra, mitraliată de vedetele lui Al Ahli

Florin Niță, erou la arabi, chiar dacă a luat 4 goluri. Echipa lui Cosmin Contra, mitraliată de vedetele lui Al Ahli

Damac a pierdut dramatic meciul cu Al Ahli, scor 2-4, din etapa cu numărul 4 a campionatului din Arabia Saudită. Echipa antrenată de Cosmin Contra, la care Florin Niță și Nicolae Stanciu au făcut minuni, a fost învinsă după ce a primit două goluri în minutele 8 și 16 ale prelungirilor.

Florin Niță a făcut minuni în poarta lui Damac. Foto Sportpictures

Florin Niță a făcut minuni în poarta lui Damac. Foto Sportpictures

Cazul lui Niță e surprinzător, deoarece portarul român a încasat patru goluri. Dar a fost un meci în care Al Ahli a avut nu mai puțin de 24 de ocazii, cu 11 șuturi pe poartă, așa că diferența de scor putea fi mult mai mare. Pe platforma SofaScore, nota portarului de 37 de ani a fost 7,4, a doua cea mai mare de la Damac, după ce a reușit 7 parade în fața vedetelor lui Al Ahli.

Nicolae Stanciu, cel mai bun om al lui Damac

Colegul său, Nicolae Stanciu a fost cel mai bun om al lui Damac, cu nota 7,7. Căpitanul României a oferit assistul la primul gol marcat de echipa sa și a contribuit și la al doilea, lovind transversala din lovitură liberă, iar un coleg a marcat din lovitură de cap, cu poarta rămasă goală.

La Al Ahli, pe lângă Mendy, Veiga sau Toney au mai jucat fotbaliști importanți precum Ibanez, Demiral, Kessie, Mahrez sau Firmino. Damac are un start modest de campionat, cu doar trei puncte strânse în primele patru etape. Echipa lui Cosmin Contra se află pe locul 15.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Ce picanterii mai afli dacă răsfoiești un referat DNA