Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă fără permis

Mario Balint, fiul cel mare al lui Sile Cămătaru, a fost prins de polițiștii din Capitală, în timp ce conducea o motocicletă, deși nu avea permis pentru acest tip de vehicul. Pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Fiul lui Sile Cămătaru a condus o motocicletă, fără permis Foto: Balint Mario/Facebook

Fiul lui Sile Cămătaru a condus o motocicletă, fără permis Foto: Balint Mario/Facebook

Mario Nuțu Balint, în vârstă de 33 de ani, cel mai mare dintre cei nouă copii ai lui Sile Cămătaru , a fost depistat de oamenii legii în trafic în timp ce conducea o motocicletă, fără permis sau asigurare obligatorie.

Bărbatul a fost oprit de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 18 Poliție pe o stradă din Sectorul 5 în dimineața zilei de marți, 1 octombrie, în jurul orei 10.15.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, nu deține un permis de conducere valabil. De asemenea, motociclul, proprietatea unui alte persoane, nu figurează cu poliță de asigurare valabilă”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Proprietarul motocicletei a fost sancționat contravențional, iar bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost condus la sediul subunității, în vederea audierii. Mario Balint a fost testat cu aparatele drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Moment important / Statele Unite schimbă, în sfârșit, abordarea față de Rusia!

3 Al Bano a cântat la nunta lui Horia Ivanovici cu roșcata

4 Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la numai 19 ani cu avocatul vedetelor

5 Foarte interesante amănunte!