Fiul Andreei Esca a ajuns la Urgență după ce s-a accidentat: „M-au cusut. Se deschisese”

Fiul Andreei Esca a ajuns la Urgență după ce s-a accidentat: „M-au cusut. Se deschisese”

Fiul Andreei Esca, Aris Eram, a ajuns la spital, după ce s-a accidentat la sala de fitness. „De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coasă”, a povestit fostul concurent de la America Express.

Andreea Esca și Aris Eram FOTO: Arhivă Personală

Andreea Esca și Aris Eram FOTO: Arhivă Personală

La lansarea ediției de vară a revistei mamei sale, Aris Eram a apărut cu mâna bandajată și a dezvăluit cum s-a accident.

„Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la Urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coasă”, a povestit Aris Eram.

El spune că acum se simte bine și trebuie doar să-și schimbe zilnic bandajul.

Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie”, a spus Aris, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Fiul Andreei Esca și-a început cariera în televiziune

Aris Eram, fiul cunoscutei prezentatoare Andreea Esca de la Pro Tv și al lui Alexandre Eram, a făcut un pas important în cariera sa, semnând în februarie 2024 un contract cu postul de televiziune Antena 1.

Semnarea contractului cu Antena 1 reprezintă un pas important în cariera lui Aris. Acesta este un moment de confirmare a talentului său în domeniul media și o oportunitate de a-și lărgi orizonturile profesionale.

După ce a participat alături de sora lui, Alexia Eram, la emisiunea „America Express”, Aris a câștigat o notorietate neașteptată și a devenit foarte îndrăgit de telespectatori.

Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii