Finala Românii au talent 2024: Cine sunt cei 11 concurenți care se luptă astăzi se luptă pentru premiul cel mare

Finala Românii au talent 2024: Cine sunt cei 11 concurenți care se luptă astăzi se luptă pentru premiul cel mare

Vineri, 31 mai, de la 20:30, la Pro TV, va avea loc finala mult așteptată a emisiunii Românii au talent, sezonul 14. În total, 11 concurenți vor urca pe scenă pentru a-și demonstra talentul și a impresiona juriul format din Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, dar și publicul de acasă.

Jurații de la Românii au Talent. FOTO Arhivă

Jurații de la Românii au Talent. FOTO Arhivă

Finaliștii care vor fi aplaudați la scenă deschisă, în această seară, sunt Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

După prestații de la „ Românii au Talent ” publicul va avea puterea de a decide prin vot cine merită să fie desemnat câștigătorul ediției din acest an. Pe lângă premiul cel mare, vor fi acordate și premiile pentru locul 2 (20.000 de euro) și locul 3 (10.000 de euro).

De asemenea, va fi acordat și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Juriul a ales deja 4 concurenți pentru acest premiu: VAN, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și Carla Munteanu.

Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii