Final de poveste? David Beckham și Victoria stau în case diferite

Final de poveste? David Beckham și Victoria stau în case diferite

David și Victoria Beckham, care formează cel mai faimos cuplu din Anglia, ar putea traversa o perioadă nefastă în relația lor, scrie presa britanică. Conform acesteia, fostul fotbalist și soția sa ar locui în această perioadă în case diferite și că ar exista discuții privind viitorul, având în vedere că fostul internațional britanic vrea să stea într-o zonă rurală a Angliei, în timp ce cântăreața nu intenționează să părăsească Londra.

David și Victoria Beckham se află momentan într-un impas. Foto Facebook

David și Victoria Beckham se află momentan într-un impas. Foto Facebook

Jurnaliștii de la Heatworld susțin că David Backham și-a petrecut în ultima vreme cea mai mare parte a timpului pe domeniul Cotswolds (situat la aproximativ 160 km de capitală) și ar vrea să-și stabilească aici cartierul general, în timp ce Victoria consideră acest loc doar ca o zonă de agrement , în care vine doar pentru a-și reîncărca bateriile din când în când.

„El s-a simțit întotdeauna acasă atunci când mergea la Cotswolds, este locul unde el se simte cel mai fericit. Deși Victoria Beckham adoră să-l vadă așa, ea este îngrijorată că sunt pe traiectorii diferite și se teme că, în timp, acest lucru ar putea duce la vieți separate pentru totdeauna”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, potrivit Corriere dello Sport.

David Beckham vrea la țară, ea, în Capitală

„David Beckham nu a făcut niciun secret din dorința sa de a se muta definitiv la țară, pentru un ritm de viață mai calm și mai relaxat”, a declarat aceasta, care a adăugat: „Este ceva despre care el și Victoria au vorbit serios în ultima vreme. După ce a crescut în estul Londrei, David este gata să lase viața de oraș în urmă și să se stabilească definitiv în satul Cotswolds, în timp ce ea încă își dorește să trăiască în inima Londrei, chiar și după toți acești ani”.

Concluzia jurnaliștilor britanici este că Victoriei îi e teamă că, dacă va accepta propunerea soțului ei și se va muta din Capitală, în momentele în care se va simți nefericită îi va pica pe David și îl va acuza că a forțat-o să se mute cu el. Cu toate acestea, sursa ziariștilor spune că pentru faimoasa artistă și fostul fotbalist, căsnicia este prioritatea numărul unu și că ambii vor să rămână împreună. Dar, pentru acest lucru unul dintre ei trebuie să cedeze.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban

4 Așa o fi?

5 Foarte interesante amănunte...