Fiica unui înalt diplomat, agresată sexual de Mohamed Al-Fayed și sechestrată pe iahtul acestuia timp de 36 de ore

Fiica unui înalt diplomat, agresată sexual de Mohamed Al-Fayed și sechestrată pe iahtul acestuia timp de 36 de ore

Printre victimele defunctului miliardar Mohamed Al-Fayed, acuzat de mai multe femei de violuri și alte agresiuni sexuale, s-ar număra și fiica unui înalt diplomat, care ar fi fost sechestrată și abuzată în urmă cu mulți ani.

Mohamed Al-Fayed. FOTO EPA EFE

Mohamed Al-Fayed. FOTO EPA EFE

Ies la iveală tot mai multe aspecte șocante legate de viața fostului miliardar cunoscut pentru deținerea unor afaceri prestigioase, inclusiv magazinul Harrods din Londra și hotelul Ritz din Paris, dar catalogat acum drept un presupus prădător sexual în serie după ce mai multe femei, majoritatea foste angajate au rupt tăcerea cu privire la abuzurile la care au fost supuse.

Una dintre ultimele dezvăluiri este cea potrivit căreia, în urmă cu ani buni, un diplomat de rang înalt s-a plâns Guvernului britanic după ce fiica sa a fost agresată sexual și închisă de Mohamed Al-Fayed pe iahtul acestuia, în timp ce se afla în sudul Franței, potrivit Daily Mail .

Miliardarul egiptean mort anul trecut, la vârsta de 94 de ani, ar fi închis-o pe tânără într-o cabină timp de 36 de ore după agresiunea descrisă de o sursă ca fiind unul dintre cele mai grave pe care le-a efectuat, potrivit Mail on Sunday.

Se pare că protestul la nivel înalt al diplomatului a dat o lovitură semnificativă speranțelor magnatului de a obține cetățenia britanică.

La acea vreme - 1989 - omul de afaceri egiptean se confrunta cu întrebări legate de preluarea Harrods (făcută în 1985, împreună cu fratele său, pentru suma de peste 600 de milioane de lire sterline).

Mohamed Al-Fayed, descris ca fiind „neserios, neadevărat și fals”

O anchetă a Ministerului Comerțului și Industriei, care îl descrisese pe Mohamed Al-Fayed drept „neserios, neadevărat și fals” a fost ulterior folosit împotriva miliardarului în demersurile pentru obținerea unui pașaport britanic.

Potrivit unor surse, agresiunea de pe iaht, dezvăluită abia acum, a avut, de asemenea, o influență asupra deciziei de respingere cererii miliardarului din 1994, când John Major era prim-ministru.

Săptămâna trecută s-a aflat că Mohamed Al-Fayed - ar fost reclamat la Scotland Yard de cel puțin 19 femei diferite pentru viol, agresiune și trafic de persoane, infracțiuni înregistrate de poliție între 2005 și 2023, însă niciuna nu s-a soldat cu o acuzație oficială.

Multe femei intervievate în documentarul BBC Al-Fayed: Predator at Harrods au declarat că, atunci când au început să lucreze pentru miliardar, au fost obligate să se supună unor teste medicale, inclusiv unor teste invazive de sănătate sexuală.

O fostă asistentă personală a lui Al-Fayed (Lindsay) acum în vârstă de 55 de ani, a mărturisit că i s-a spus că trebuie să consulte un medic înainte de a-și începe activitatea:

„Pe lângă un test de frotiu și verificări pentru infecții cu transmitere sexuală, mi-a verificat ovarele. Nu am primit niciun rezultat - acestea au ajuns la Al-Fayed”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atacuri de o amplitudine fără precedent ale Ucrainei în Rusia!

2 Ce vedete nu mai suportă românii / „Tudor Chirilă. Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent la 40+ de ani. Nu-i suport faţa, muzica şi ideil…

3 Foarte interesante amănunte...

4 Amănunte despre un triplu asasinat petrecut cu 20 de ani în urmă

5 „Războiul din Ucraina se îndreaptă spre așa-numitul punct culminant”