Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat. Cu ce se ocupă Ioana, care va moșteni milioane de euro de la tatăl ei miliardar

Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat. Cu ce se ocupă Ioana, care va moșteni milioane de euro de la tatăl ei miliardar

Ioana, singura fiică ”oficială” a miliardarului Ion Țiriac, va împlini pe 19 iulie 27 de ani. Fata celui mai bogat om din România a ales să se angajeze în domeniul imobiliar în Emiratele Arabe Unite, deși s-ar fi putut implica în gestionarea averii tatălui ei, estimată la două miliarde de euro.

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac activează în domeniul imobiliar în țările din Golf. Foto Instagram

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad, a urmat studiile în SUA, acolo unde s-a specializat în economie. Ea nu a urmat acest domeniu și a decis să se dedice domeniului imobiliar, care a considerat că i se potrivește mult mai bine.

Ioana Țiriac, singura fiică ”oficială” a fostului tenismen

Ioana și Karim sunt copiii pe care Sophie Ayad i-a făcut cu Ion Țiriac. Cei doi s-au cunoscut în 1994, în Germania. Alături de Ion Ion Țiriac, cei trei sunt moștenitorii legitimi ai imperiului Țiriac, în valoare de peste două miliarde de dolari. Însă miliardarul a mărturisit că mai are încă 30 de copii din relații neoficiale și că toți vor primi câte o parte egală din averea sa.

Ioana Țiriac și Ion Țiriac

Ioana Țiriac și tătal ei, Ion Țiriac, în urmă cu un an, la aniversarea de 26 de ani. Foto Instagram

„Mereu mi-au plăcut femeile , nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mărturisit Ion Țiriac, potrivit Rosario3.com.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii