Fiica lui Bill Gates se iubește cu nepotul lui Paul McCartney. Cei doi și-au confirmat relația la un eveniment alături de părinții miliardari

Fiica lui Bill Gates se iubește cu nepotul lui Paul McCartney. Cei doi și-au confirmat relația la un eveniment alături de părinții miliardari

Fiica lui Bill Gates, Phoebe, trăiește o nouă poveste de dragoste alături de nepotul lui Paul McCartney. Cei doi și-au confirmat relația după ceremonia de absolvire a tinerei, la care au participat și părinții miliardari, relatează Daily Mail .

Phoebe Gates și Arthur Donald FOTO Phoebe Gates / Instagram

Tânăra de 21 de ani, al cărei tată are o avere de 134 de miliarde de dolari, și-a sărbătorit absolvirea de la Stanford alături de noul iubit, la opt luni de când au apărut primele zvonuri că cei doi ar fi într-o relație.

Phoebe și Arthur au ajuns pentru prima oară în atenția presei în octombrie 2023, după ce tânăra a postat pe pagina ei de Instagram o poză cu cei doi în Paris.

Cu toate acestea, relația a fost confirmată abia acum, după ce tânăra a pus poze distrându-se cu Arthur Donald după absolvire.

Arthur, care a absolvit Universitatea Yale, are o diplomă în istorie și este fiul cel mare al fotografei Mary McCartney cu primul ei soț, producătorul Alistair Donald.

În trecut, au existat zvonuri tânărul s-ar afla în relații cu fiica lui Reese Witherspoon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O doctoriță din Oradea își bombardează colegele cu fantezii sexuale / I-a dedicat uneia dintre ele, de care s-a îndrăgostit, un roman în care descrie „p…

2 Așa o fi?

3 VIDEO „Dă-i în morții lui!” / Bătaie între români și ucraineni pe litoral

4 Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională

5 VIDEO Dovada crudă că rușii sunt în stare de orice