Festin regal la nunta Monicăi Bîrlădeanu: lista preparatelor din meniu. Momentul în care a fost adus tortul spectaculos, la miezul nopții

Festin regal la nunta Monicăi Bîrlădeanu: lista preparatelor din meniu. Momentul în care a fost adus tortul spectaculos, la miezul nopții

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă de neuitat, organizată cu atenție la cele mai mici detalii. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, La Palatul Snagov, iar meniul festiv a fost unul deosebit, răsfățându-i pe invitați cu preparate sofisticate și băuturi fine.

Cum a arătat meniul de la nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu - Foto Instagram

Cum a arătat meniul de la nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu - Foto Instagram

Nunta impresionantă a avut loc sâmbătă, 5 octombrie, la Palatul Snagov. Monica Bîrlădeanu a spus „da” medicului Valeriu Gheorghiță, într-o ceremonie care a păstrat o notă de discreție. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an.

Meniu exclusivist la nunta Monicăi Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Invitații au fost întâmpinați cu un aperitiv rafinat, urmat de felul principal.

Aperitivul a inclus ou de găină aromat cu sfeclă, somon file cu lămâie și portocale, piept de rață afumat cu dulceață de tomate și salată de creveți cu sos cocktail. Printre delicatesele servite s-au numărat și tartine cu icre roșii și negre, brânzeturi fine cu smochine și o terină de ficat de gâscă, acompaniată de dulceață de ceapă și biscuit sărat.

Printre delicatesele servite s-a numărat sturionul rumenit ( servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat), sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute), medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui, relatează Click!.ro.

Desert spectaculos și băuturi rafinate

Momentul dulce al serii a fost reprezentat de tortul spectaculos, care a intrat în scenă la miezul nopții. Realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool, desertul cu patru etaje a impresionat toți invitații.

Aceștia s-au bucurat de tort, alături de băuturi fine, servite pe tot parcursul evenimentului.

La eveniment au fost prezente numeroase vedete de renume, printre care Adelina Pestrițu, Dana Rogoz, Andreea Marin și Andreea Raicu, care au adăugat un plus de strălucire atmosferei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioșii călăreți războinici care au inspirat legenda lui Conan Barbarul. Au trăit în Ucraina de astăzi și s-ar fi amestecat cu tracii

2 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

3 De citit...

4 Cine este Amalia Bellantoni, care a depus contestația la CCR împotriva fostei sale colege Diana Șoșoacă

5 VIDEO Medicul Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au făcut nunta la Palatul Snagov