Femeie moartă în urma unei operații estetice făcute chiar de soțul ei, chirurg estetician

Femeie moartă în urma unei operații estetice făcute chiar de soțul ei, chirurg estetician

Un chirurg estetician din Florida a fost arestat și acuzat că are legătură cu moartea soției lui, în timp ce chiar el o opera.

Biroul șerifului din comitatul Santa Rose din Florida a anunțat că luni, 17 iunie, l-a arestat pe chirurgul plastician Benjamin Jacob Brown, de 40 de ani, sub acuzația de omor din culpă, victimă fiind soția lui, Hillary Ellington Brown.

Anchetatorii au stabilit că Hillary a suferit un stop cardiac în timpul unei intervenții estetice din noiembrie 2023. A fost dusă la spital, dar nu și-a mai revenit niciodată, iar după o săptămână a murit, potrivit New York Post .

Se presupune că soțul ei a chemat cu mare întârziere ambulanța, după ce femeii i s-a făcut rău pe masa de operație, gândindu-se, probabil, că poate să intervină chiar el.

Autoritățile au declanșat o anchetă în acest caz încă de anul trecut, după moartea femeii. „Biroul șerifului din Santa Rosa și biroul de medicină legală efectuează o investigație privind decesul lui Hillary Brown. Cauza și împrejurările morții vor fi stabilite după examinarea medico-legală. Protocolul de autopsie durează de obicei câteva luni, deoarece depinde de obicei de teste de laborator și toxicologie extinse”, a transmis biroul șerifului.

În luna mai a acestui an, autoritățile i-au suspendat de urgență licența lui Brown, pentru ca acesta să nu mai poată opera.

Autoritățile au dezvăluit că ancheta a scos la suprafață mai multe detalii controversate despre practica lui Brown și despre incident.

Potrivit anchetei, Hillary fusese programată pentru intervenții de „revizuire a cicatricilor abdominale, liposucție bilaterală a brațului, injecții în buze și proceduri de ajustare a urechii”.

De asemenea, s-a stabilit că Hillary, care nu avea pregătire medicală, și-a pregătit propria soluție anestezică și a ingerat mai multe „pastile multicolore, între care și valium”.

În timpul procedurii, Hillary a devenit „neliniștită și a început să-și miște picioarele”, în timp ce soțul ei îi făcea liposucția la braț. Starea ei s-a agravat treptat și a devenit critică în scurt timp.

„Hillary a declarat că vederea a început să i se încețoșeze și i-a spus doctorului Brown că vede „portocaliu”. Neliniștea, spasmele musculare și vederea încețoșată sunt toate semne ale intoxicației cu lidocaină (anestezic local)”, se menționează în referatul de arestare, în care se mai spune că Brown a continuat să-i injecteze lidocaină în față soției sale chiar și după instalarea acestor simptome.

Potrivit anchetei, dr. Brown a fost întrebat de mai multe ori de o asistentă dacă ar trebui să sune la 911, iar el a spus în repetate rânduri că nu este nevoie. În cele din urmă, panicat, a strigat la asistenți întrebându-i ce medicamente luase soția lui.

Medicul a solicitat personalului să sune la 911 la aproximativ 10-20 de minute după ce soția lui avusese convulsii. Examinarea medico-legală a stabilit că moartea a fost cauzată de „complicații în urma toxicității cu lidocaină”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii