Femeia dorea ca tatăl lor să moară/Chinul la care au fost supuși, chiar de mama lor, copiii dați dispăruți în Hunedoara

Femeia dorea ca tatăl lor să moară/Chinul la care au fost supuși, chiar de mama lor, copiii dați dispăruți în Hunedoara

Dați dispăruți în Hunedoara, copiii afaceristului Adrian Marțian au trecut printr-un adevărat calvar provocat chiar de mama lor.

Femeia este cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar și pentru tentativă de omor, după ce apropiați ai celor doi au declarat că se interesa de un asasin plătit care să-l elimine pe Adrian Marțian.

Anul trecut, omul de afaceri, Roxana și cei trei copii ai lor locuiau într-o vilă din Barcelona, Spania.

Plecat mult timp de acasă cu afaceri, el se baza că femeia are grijă de copii.

În urmă cu doi ani, Roxana a plecat în România spunând că vrea să rezolve unele probleme de sănătate. Numai că, spre surprinderea copiilor, ea nu se mai întorcea în Spania. În acest context, micuții i-au dezvăluit tatălui lor întâmplări șocante.

”Mi-au spus că bea cu bărbați în casa mea până ce vomita prin toată casa. O găseau copiii în pat cu bărbați. Amenința copiii cu moartea, că le taie gâtul dacă îmi spun ceva”, a declarat afaceristul.

Șocat de cele auzite, Marțian i-a trimis Roxanei un mesaj cât se poate de clar: ”pentru mine ești moartă și îngropată”. Ea a luat toul ca pe o amenințare și a cerut ordin de protecție în Spania, unde se știe cât de protejate sunt femeile.

În cele din urmă, cei doi au ajuns în instanță. O judecătoare a ales un psiholog judiciar-criminalist care să stea de vorbă cu copiii. Aceștia au povestit cum erau maltratați de mama lor.

”Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, ”Îi amenința spunând în pricipal ”dacă spui ceva, te omor”, ”Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, ”Mama lor avea alți iubiți”, sunt doar câteva dintre informațiile dezvăluite de micuți și trecute în raport de către psihologul judiciar-criminalist.

Începând de anul trecut, Adrian Marțian s-a mutut cu copiii la Târgu Mureș, unde i-a înscris la o școală privată.

În prezent, mama copiiilor este judecată penal în Spania pentru rele tratamente aplicate minorilor. Mai mult, afaceristul a depus plângere penală pentru tentativă de omor, după ce a aflat de la copii și de la angajați care îi ajutau în casă că femeia voia să-l otrăvească cu cianură și că se interesa de asasini plătiți.

În schimb, Roxana a deschis proces la Tribunalul București pentru ”răpire internațională de copii”, după aproape 11 luni în care nu s-a interesat de copiii săi.

O judecătoare a admis cererea și a dispus înapoierea copiilor la adresa din Barcelona unde este vila lui Adrian Marțian. Cu toate acestea, cei trei copii nici nu vor să audă de mama lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

2 Surprinzătorul raport ING Bank despre PIB-ul României / Alții mint cu nesimțire că suntem pe marginea prăpastiei

3 Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor dispăruți

4 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață

5 Imagini de film SF / Americanii implementează sistemul Matrix iar elicopterele militare zboară deja singure